22/1 2020

CV: Masterclass er en hjørnesten i Brøndby

Masterclass er en hjørnesten i udviklingen af fremtidens Brøndby, siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen efter forlængelsen med Anton Skipper.

Masterclass er en hjørnesten i udviklingen af fremtidens Brøndby, siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen efter forlængelsen med Anton Skipper.

Superligaen Grundspil

7. runde
søndag 17:00

AaB

vs

BIF

Brøndby har forlænget kontrakten med unge Anton Skipper frem til 2023, og det vækker glæde hos fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

Han roser Brøndby Masterclass for det store arbejde, der bærer frugt i form af forlængelser med Anis Ben Slimane, Mads Hermansen, Peter Bjur og nu Anton Skipper.

- Først skal der herfra lyde en kæmpe tak til alle spillere, trænere og ledere i Brøndby Masterclass, der har være med til at udvikle den næste generation af Brøndby-spillere, siger CV til klubbens hjemmeside.

- Masterclass er en hjørnesten og et indsatsområde i udviklingen af fremtidens Brøndby IF, og der er virkeligt sat damp på kedlerne her.

- Det er en stor fornøjelse at følge udviklingen, engagementet og resultatet af det store arbejde, der gøres på daglig basis.

CV roser Skipper for at gribe chancen, når han har fået den.

- Skipper har allerede gjort sin entre i 3F Superligaen på fornem vis og leveret særdeles gode præstationer, når der har været bud fra cheftræneren. Og det er netop her, en af styrkerne er, hos de her drenge.

- Der er ikke noget slinger i dagligdagen, hvor der bliver arbejdet stenhårdt, men til gengæld klar, når der bliver kaldt til kamp, siger CV.

19-årige Anton Skipper har spillet otte kampe for Brøndby.

Læs også

Brøndby forlænger med stort forsvarstalent

9 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0