23/1 2022

Cornelius trak længste strå sent mod Nelsson

Trabzonspor med Andreas Cornelius kom bagud i første halvleg men fik vendt skuden i anden, da de mødte Galatasaray og Victor Nelsson i Super Lig søndag. 2-1 endte opgøret til det tyrkiske tophold.

Trabzonspor med Andreas Cornelius kom bagud i første halvleg men fik vendt skuden i anden, da de mødte Galatasaray og Victor Nelsson i Super Lig søndag. 2-1 endte opgøret til det tyrkiske tophold.

Süper Lig

23. runde
FT

GAL

1 - 2

TRA

31'
1 0
Alexandru Cicaldau
Mål på straffe
84'
1 1
Anastasios Bakasetas
Mål
90'
1 2
Edin Visca
Mål

Der var danskere på banen for begge hold, da Galatasaray søndag tog imod Trabzonspor i den tyrkiske Super Lig.

Victor Nelsson startede nemlig i det centrale forsvar for hjemmeholdet, mens den så giftige Andreas Cornelius startede helt fremme for gæsterne, der før opgøret indtog førstepladsen i ligaen ganske suverænt.

Hjemmeholdet sad på det meste af spillet og fik kreeret de fleste chancer, og derfor var det ikke overraskende, at Galatasaray bragte sig foran i det 31. minut.

Her gik Kerem Akturkoglu i jorden i feltet, og efter et VAR-tjek valgte dommer Karaoglan at pege på pletten og dømme straffespark til hjemmeholdet.

Det tog Alexandru Cicaldau sig af, og det gjorde rumæneren sikkert, og dermed kunne værterne gå til pause med en 1-0-føring.

I anden halvleg overtog gæsterne både spildominansen og skabte flest chancer.

Blandt andet nåede Andreas Cornelius frem til en mulighed efter 53 minutter, men danskerens afslutning gik forbi målet. Senere forsøgte også Bruno Peres sig, men heller ikke brasilianerens forsøg ramte kassen.

Det store pres endte dog med en forløsning for Trabzonspor-spillerne, da Anastasios Bakasetas i det 85. minut dukkede op og sendte bolden ind bag Özturk i Galatasaray-målet, og dermed kunne grækeren bringe balance i opgøret.

I kampens 90. minut endte det så med ekstase for gæsterne, da bosniske Edin Visca med en sen, sen scoring kunne sende Cornelius og co. på sejrskurs.

Flere scoringer blev det ikke til i opgøret, som topholdet altså trak sig sejrrigt ud af.

Med sejren har Trabzonspor ni point ned til Konyaspor på andenpladsen, mens Galatasaray indtager ligaens 15.-plads.

Læs også

Cornelius' målshow fortsatte i remis

Medie: FCM har accepteret tyrkisk Simsir-pris

7 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0