14/7 2020

Corlu vil betale Lyngby tilbage med overlevelse

Rezan Corlu er taknemmelig for sin tid i Lyngby og håber på at kunne betale tilliden tilbage ved sikre klubben overlevelse i 3F Superligaen om en uge.

Rezan Corlu er taknemmelig for sin tid i Lyngby og håber på at kunne betale tilliden tilbage ved sikre klubben overlevelse i 3F Superligaen om en uge.

Superligaen Nedryknings-playoff

finale
FT

HOB

1 - 2

LYN

11'
1 0
Imed Louati
Mål
55'
1 1
Rezan Corlu
Mål
87'
1 2
Frederik Gytkjær
Mål

Om en uges tid spiller Rezan Corlu sin sidste kamp for Lyngby, når holdet skal forsøge at sikre sig overlevelse i 3F Superligaen hjemme mod Hobro.

Mandag gjorde Corlu sit til at spille Lyngby tættere på overlevelse, da han scorede det ene og lagde op til det andet i Lyngbys 2-1-sejr, og han håber på at gøre arbejdet færdigt på mandag, da han har været taknemmelig for sin tid i klubben.

- Det vil betyde utroligt meget for mig at hjælpe klubben til overlevelse. Jeg har sagt, at jeg vil gøre alt for Lyngby. Det har ikke bare været tomme ord, hvilket jeg også viste her, siger Corlu til bold.dk.

- Alle ved, jeg skal til Brøndby om en uge, når sæsonen er færdig, men jeg vil slutte godt af, for Lyngby har troet på mig og givet mig chancen. De har fået mig på rette spor. Det kan jeg ikke takke dem nok for, andet end at betale tilbage inde på banen.

Nu er vi favoritter

Mandagens sejr var Lyngbys første i ti kampe. Corlu kalder den god for moralen og påtager sig favoritværdigheden før returopgøret.

- Sejren var urolig vigtig. Vi havde ikke vundet i et stykke tid, og vi har været meget frustrerede, hvilket man også har kunnet se i de foregående kampe, så det her betød utroligt meget for os og giver os ny gejst og selvtillid.

- Nu har vi hjemmebanefordel med vores fans i ryggen, så det er godt for os.

- Jeg har savnet følelsen af at vinde, især når jeg ved, hvor gode vi er, når vi spiller op til vores bedste, for så er vi et godt hold, hvilket vi også viste her.

- Jeg var i godt spillehumør i denne kamp. Holdet fungerede, og så fungerer jeg også. Jeg er utroligt glad for, at jeg kan hjælpe holdet med et mål og en assist.

Gør den her sejr jer til favoritter?

- Ja, det gør den, for vi er foran 2-1, men i fodbold ved man aldrig, så vi skal holde fokus, arbejde hårdt og gøre arbejdet færdigt.

Læs også

Hobros historie skræmmer ikke Lyngby-træner

Lyngby-helt: Alle arbejder stinkende hårdt

Lyngby fik forrygende udgangspunkt

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0