23/1 2022

City tabte point: Intet er afgjort i guldkampen

Manchester City-manager Pep Guardiola slår fast, at mesterskabet i England ikke bliver afgjort i januar måned, men han er alligevel glad for, at de fører med 12 point.

Manchester City-manager Pep Guardiola slår fast, at mesterskabet i England ikke bliver afgjort i januar måned, men han er alligevel glad for, at de fører med 12 point.

Premier League

23. runde
FT

SOU

1 - 1

MCI

7'
1 0
Kyle Walker-Peters
Mål
65'
1 1
Aymeric Laporte
Mål

Manchester Citys stime med lutter sejre fik sin ende lørdag, da Southampton formåede at få point i 1-1-kampen i Premier League.

Dermed fik City-mandskabet for en gangs skyld ikke tre point i topstriden i rækken, hvor de nu har 12 point ned til den nærmeste konkurrent i form af Liverpool.

Men selvom det igen var blevet til en triumf for Manchester City, skal man droppe al snakken om. at mesterskabet allerede er sikret Pep Guardiola og co., udtaler manageren.

- Hvis vi havde vundet I dag, ville jeg have sagt det samme, det bliver aldrig afgjort i januar. Jeg ville elske at være 40 point foran hold som Liverpool og Chelsea, de store rivaler, i januar måned.

- Men i januar er det umuligt. Jeg ville sige, at jeg ikke havde forventet at være i denne position med denne margin - det er ikke stort, men det er okay, udtaler Pep Guardiola til BBC.

Forspringet ned til Liverpool kan dog hurtigt skrumpe, da Jürgen Klopp og co. mangler at spille to kampe i Premier League, og dermed kan de formå blot at være seks point efter Manchester City.

Læs også

Walker-Peters: Taknemmelig for Southampton

Træt Saints-chef efter City: De er så gode

City-målscorer efter remis: Vi fortjente sejren

VAR-drama da City satte point til mod Saints

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0