22/1 2022

City-målscorer efter remis: Vi fortjente sejren

Manchester Citys Aymeric Laporte scorede lørdag til 1-1, da man spillede uafgjort med Southampton. Den spanske stopper mener dog, at City havde fortjent sejren.

Manchester Citys Aymeric Laporte scorede lørdag til 1-1, da man spillede uafgjort med Southampton. Den spanske stopper mener dog, at City havde fortjent sejren.

Premier League

23. runde
FT

SOU

1 - 1

MCI

7'
1 0
Kyle Walker-Peters
Mål
65'
1 1
Aymeric Laporte
Mål

Aymeric Laporte headede lørdag Manchester City tilbage i kampen, da udlignede efter 65 minutter.

Det blev dog ikke til flere mål i kampen, hvorfor de lyseblå fra Manchester for en gangs skyld måtte nøjes med ét point. Det var første gang i 13 kampe, at man ikke tog alle tre point.

Målscorer-Laporte mener dog, at også denne kampe burde være endt med en sejr til hans mandskab.

Det sagde han til Sky Sports efter kampen.

- Jeg synes, at vi fortjente mere, men vi bliver nødt til at forblive fokuseret og blive ved med at gøre, som vi har gjort i de sidste par uger.

- Jeg ville gerne have vundet de tre point i aften, men de spillede virkelig godt. Det gjorde vi også. Nogle gange vinder man, når man ikke fortjener det, og i aften fik vi ét point, selvom vi måske fortjente lidt mere.

Manchester City ligger stadig lunt i svinget i Premier League, hvor man har tolv point ned til Liverpool på andenpladsen, der dog har spillet to kampe færre end Guardiolas hold.

Læs også

Pep efter pointtab: Fremragende præstation

VAR-drama da City satte point til mod Saints

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0