8/12 2022

Christian Nielsen har opgivet træner-drømmen: Håber på fodbold-job

Lyngbys tidligere succestræner Christian Nielsen er blevet frarådet af læger at genoptage sin karriere som træner, men han håber stadig på et job i fodboldverdenen en dag.

Lyngbys tidligere succestræner Christian Nielsen er blevet frarådet af læger at genoptage sin karriere som træner, men han håber stadig på et job i fodboldverdenen en dag.

Superligaen Grundspil

18. runde
søn 19. feb 13:00

LYN

vs

FCN

Christian Nielsen blev for få år siden nomineret til prisen som årets træner i Danmark for oprykningen med Lyngby, men siden har hans liv taget lidt af en drejning.

For to år siden blev han ramt af en bold i hovedet til træning og har siden levet i store smerter - og træner-karrieren er endegyldigt lagt på hylden.

Det fortæller han i ugens afsnit af bold.dk-podcasten TÆT PÅ, som du finder i Spotify, Apple Podcasts eller hvor du normalt lytter til podcasts.

- Eksperterne fortæller mig, at risikoen ved at tage tilbage på fodboldbanen og blive ramt i ansigtet af en bold er simpelthen for stor. Det vil de fraråde mig, siger Christian Nielsen i TÆT PÅ.

- Men jeg håber stadig at komme tilbage i fodboldverdenen i en eller anden funktion, hvor det passer med det, jeg kan.

- Jeg arbejder virkelig hårdt på at komme tilbage, måske i nedsat tid, for jeg har været i fodboldverdenen hele mit liv, så jeg føler selv, jeg har noget erfaring og viden. Det er der, jeg føler mig hjemme.

Du kan lytte til TÆT PÅ i Spotify, Apple Podcasts eller hvor du normalt lytter til podcasts.

Afsnittet er sponsoreret af Samsung.

Læs også

Bjelland om mange skader: Nok ikke bygget til sporten

Vejle-talent leverede FIFA-mirakel og vandt en halv million

Svenn Crone regner med rødvin fra Carstensen

Ærlig Boysen om 13 klubskifter: Jeg har været rastløs

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0