30/7 2021

Chiellini bekræfter: Bliver i Juventus

Giorgio Chiellini har nu bekræftet, at han vender tilbage til Juventus, selvom hans kontrakt er udløbet, da han gerne vil vinde nogle flere trofæer med klubben.

Giorgio Chiellini har nu bekræftet, at han vender tilbage til Juventus, selvom hans kontrakt er udløbet, da han gerne vil vinde nogle flere trofæer med klubben.

Sikke en sommer, som Giorgio Chiellini har haft, da han var en afgørende figur på det italienske landshold, der endte med at hive EM-trofæet med sig hjem til støvlelandet.

Nu står en ny sæson for døren, men Chiellinis fremtid har i den grad været uvist, da hans kontrakt med Juventus udløb i løbet af sommeren.

Den italienske stopper er derfor en fri mand, men Juventus' fans kan dog ånde lettet op, hvis de elsker at have Chiellini på deres hold. Han vender nemlig tilbage til Juventus på mandag og forlænger dermed aftalen.

Det fortæller han ifølge Football Italia.

- Jeg har brug for et par dage mere til at hvile mig og komme mig efter den sidste måneds kaos, men på mandag er jeg tilbage i Torino og glad for at komme i gang igen.

- Jeg vil gerne løfte nogle flere trofæer, for det gør dig bare mere sulten efter at gøre det igen, og at bære Juventus-trøjen uden Scudetto-symbolet på brystet repræsenterer en ekstra motivation, udtaler Giorgio Chiellini.

Der er dog ikke meldt noget officielt ud fra Juventus' side af angående en forlængelse med 36-årige Giorgio Chiellini, men mon ikke der snart sker noget i Torino.

Læs også

Chiellini er fri: Ægteskab kræver to parter

Fri Chiellini venter fortsat på Juve-opkald

Bonucci: Vil overbevise Chiellini om VM 2022

Chiellini dedikerer EM-titlen til Davide Astori

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0