8/5 2021

Chelsea udskød Manchester Citys guldfest

Manchester City smed muligheden for at kalde sig engelske mestre allerede lørdag aften, da Chelsea vendte 0-1 til 2-1 i Premier League.

Manchester City smed muligheden for at kalde sig engelske mestre allerede lørdag aften, da Chelsea vendte 0-1 til 2-1 i Premier League.

Premier League

35. runde
FT

MCI

1 - 2

CHE

44'
1 0
Raheem Sterling
Mål
45'
1 0
Sergio Aguero
Brændt straffe
63'
1 1
Hakim Ziyech
Mål
90'
1 2
Marcos Alonso
Mål

Der var feststemning i Manchester lørdag aften, da Manchester City hjemme på Etihad tog imod gæsterne fra Chelsea.

Pep Guardiolas mandskab kunne med en sejr spille mesterskabet definitivt til den blå del af Manchester, da forspringet ned til rivalerne fra United ikke vil kunne blive indhentet i det resterende af sæsonen.

Men City havde det ikke nemt i første halvleg, da Chelsea bød værterne op til dans og dominerede stor dele af halvlegen, men ingen af de to mandskaber var farlige i startfasen, hvor gæsterne var tættest på en scoring.

Her fik Timo Werner annulleret et mål, da han afrettede en afslutning fra Reese James, men tyskeren troede ikke selv på scoringen, da han stod flere meter offside.

Men kort tid før pausen kom der endelig gang i opgøret, da Andreas Christensen tabte en duel til Gabriel Jesus. 

Herefter kunne brasilianeren sende bolden ind i boksen, hvor Raheem Sterling kunne score for første gang i 13 kampe og bringe City på 1-0.

En skidt situation for danskeren, som blev udskiftet lige efter med noget, der lignede en fiberskade i baglåret. Men det var ved at blive meget værre for Chelsea, da City fik tilkendt sig et straffespark lidt efter.

Pinligt Panenka-kiks

Lige inden pausen fik Sergio Aguero muligheden for at bringe hjemmeholdet på 2-0, men argentineren mislykkedes på det skammeligste, da han forsøgte at score på en Panenka, som Edouard Mendy sikkert greb i sin favn.

I anden halvleg jagtede Chelsea udligningen, og efter en god periode fik Thomas Tuchels tropper, hvad de kom efter. 

Efter 63 minutter straffede Hakim Ziyech nemlig et Rodri-boldtab, som Chelsea-spilleren resolut smaskede ind i netmaskerne og udlignede til 1-1 i Premier League-opgøret.

Nu begyndte Chelsea at kontrollere opgøret og dermed ødelægge Citys store dag. To gange i slutfasen formåede Chelsea at sende bolden i mål, men begge gange blev de annulleret grundet offside, og dermed levede hjemmeholdets gulddrømme endnu.

Chelsea var det bedste mandskab til sidst, hvor City havde svært ved at skabe de store muligheder, og derfor var det gæsternes Marcos Alonso, der sikrede Chelsea alle tre point i dommerens overtid. 

Chelsea vandt med 2-1, og derfor må Manchester City vente lidt endnu med at kunne kalde sig engelske mestre.

Pep Guardiolas mandskab har nemlig 13 point ned til Manchester United, der har 15 point at spille om i resten af sæsonen.

54 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0