29/9 2022

Chelsea hentede amerikansk keeper: Troede det var falsk

Gabriel Slonina blev i sommer hentet til Chelsea, og det havde den amerikanske keeper selv svært ved at tro på. Han blev derfor også noget overrasket, at Petr Cech ringede.

Gabriel Slonina blev i sommer hentet til Chelsea, og det havde den amerikanske keeper selv svært ved at tro på. Han blev derfor også noget overrasket, at Petr Cech ringede.

Premier League

17. runde
tir 27. dec 17:30

CHE

vs

BOU

I sommer hentede Chelsea 18-årige Gabriel Slonina og udlejede ham med det samme retur til Chicago Fire FC.

Her skal han tørne ud frem til årsskiftet, hvor han så skal give den gas i Chelsea, og det har den amerikanske keeper stadig svært ved at forstå, da det er stort for ham.

Han var dog i det hele taget overrasket over, at hans navn blev sat i forbindelse med Chelsea, fortæller han i et interview med Evening Standard, og det hjalp ikke på det, at Petr Cech ringede.

- Mine venner sendte mig altid screenshots af rygterne på internettet og mine navne i en af de bedste klubber i verden. Det er stadig lidt underligt at tænke på, da Chelsea er en af de største klubber.

- Jeg troede næsten, at det var falsk, da Petr Cech ringede. Jeg var nødt til at lytte med for at sikre mig, at det var ham, heldigvis lagde jeg ikke på. Jeg kunne ikke tro, at jeg talte med Petr Cech, så det var en ære at lytte til ham og hans råd. 

- Han er en fantastisk fyr. Det er også fantastisk at have amerikanske ejere, og jeg vil gerne bevise, at de har truffet det rigtige valg, lyder det fra Gabriel Slonina.

Gabriel Slonina har kontrakt med Chelsea frem til sommeren 2028.

Han har i alt spillet 43 kampe på seniorniveau, hvor han har indkasseret 61 mål og formået at holde clean sheet i 16 kampe.

Læs også

Chelsea-ejer vil købe flere klubber - dialog i Portugal

Ramires stiller støvlerne på hylden

Pulisic vil bevise sig i Chelsea: Det er en frisk start

Ny amerikansk Chelsea-målmand får råd af landsmand

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0