13/8 2020

Chelsea-emnet Oblak udskyder fremtidssnak

Chelsea meldes interesseret i Atletico Madrids Jan Oblak, men målmanden vil ikke tale om sin fremtid, før sæsonen er slut.

Chelsea meldes interesseret i Atletico Madrids Jan Oblak, men målmanden vil ikke tale om sin fremtid, før sæsonen er slut.

Champions League gruppe A

2. runde
I dag 20:00

AMA

vs

SAL

I Chelsea er tålmodigheden med Kepa Arrizabalaga angiveligt ved at slippe op, og klubben meldes tæt på flere forskellige målmænd.

Udover Kasper Schmeichel har der også været en del snak om Atletico Madrids stjernemålmand Jan Oblak, men med et vigtigt Champions League-slutspil forude ønsker sloveneren ikke at udtale sig om fremtiden her og nu.

- Det er ikke den rette tid at tale om det. Lige nu skal vi tænke på RB Leipzig.

- Jeg vil vurdere sæsonen, når den er ovre, og forhåbentlig har vi tre kampe endnu. Derefter kan vi tale om det, siger Oblak til AS.

Jan Oblak har de seneste år tabt to Champions League-finaler, så følelsen i Atletico er, at det i år må være deres tur til at vinde.

- Alle her fortjener at vinde Champions League, og jeg håber, at det er vores øjeblik. 

- Jeg vil ikke kigge længere frem end denne kamp, for vi skal slå Leipzig, inden vi kan se fremad. Jeg kan dog ikke blive mere glad på mine egne, holdets og tilhængernes vegne, end hvis vi vinder i år, siger Oblak.

Atletico Madrid spiller torsdag kvartfinale mod RB Leipzig.

Læs også

Simeone: Oblak-interesse overrasker mig ikke

Jublende Simeone: Oblak er vores Messi

Simeone om sin keeper: Han er verdens bedste

Oblak lover: Jeg bliver endnu bedre

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0