29/11 2022

Chef for Juve-investor freder Allegri: Skal blive ved at vinde

Den administrerende direktør hos ejeren topinvestoren i Juventus Exor freder Massimiliano Allegri trods den totale udskiftning af bestyrelsen.

Den administrerende direktør hos ejeren topinvestoren i Juventus Exor freder Massimiliano Allegri trods den totale udskiftning af bestyrelsen.

Serie A

28. runde
lør 1. apr 18:45

JUV

vs

VER

Der sprang en bombe under Juventus i går mandag, da det kom frem, at en verserende undersøgelse af finansiel svindel og børsmanipulation får hele bestyrelsen til at trække sig tilbage.

Nu har Exor, som er det selskab, der har aktiemajoriteten i klubben taget bladet fra munden med en udtalelse fra John Elkann, som er administrerende direktør for selskabet.

I en længere redegørelse for fyringen af de forskellige bestyrelsesmedlemmer, runder Elkann af med at frede cheftræner Allegri.

- Massimiliano Allegri bliver som leder for det sportslige, siger Elkann ifølge Tuttomercatoweb og fortsætter.

- Han er en central del af setuppet, og vi regner med, at han kan blive ved med at vinde, som de har vist, de kan være i stand til på det seneste.

Blandt de profilerede navne, som forlader Juventus, er præsident Andrea Agnelli, vicepræsident Pavel Nedved og administrerende direktør 

Juventus udpeger en ny bestyrelse 19. januar 2023.

Læs også

Del Piero åbner for comeback til Juve: Jeg er på standby

Ingen vintertransfers i Juve? Ny bestyrelse findes sent i januar

Bombe i Juve-ledelsen: Hele bestyrelsen træder tilbage

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0