28/12 2021

Casper N. havde større SL-bejlere: OB eller ud

Casper Nielsen fortæller, at der i sin tid var større danske klubber inde i billedet, men hvis han skulle forlade OB, skulle det være for udlandet. Det blev en realitet.

Casper Nielsen fortæller, at der i sin tid var større danske klubber inde i billedet, men hvis han skulle forlade OB, skulle det være for udlandet. Det blev en realitet.

Pokal

semifinale
I morgen 19:45

GIL

vs

ANT

OB solgte i 2019 midtbaneprofilen Casper Nielsen til Union St. Gilloise, men belgierne var ikke den eneste bejler.

I et interview med bold.dk bekræfter hovedpersonen, at større danske klubber var interesserede.

- Min agent ringede til mig på det tidspunkt og sagde, at der var nogle andre muligheder, men det var faktisk aldrig rigtig på tale dengang. Jeg havde det sådan, at hvis jeg skulle væk fra OB, skulle det være for at komme til udlandet.

- Jeg havde det rigtig godt i OB, og jeg følte, at det, vi havde gang i på det tidspunkt, også var rigtig spændende. Vi kom med i top seks og spillede noget god fodbold, så jeg havde det sådan, at hvis jeg skulle skifte, så skulle det være udenlands, fortæller Casper Nielsen, der ikke vil løfte sløret for, hvilke klubber det drejede sig om.

I første omgang skrev han en treårig kontrakt med Union St. Gilloise, som i sommer blev forlænget til 2024.

De blev bare ved og ved og ved

Casper Nielsen har siden skiftet til Belgien fået kæmpe succes i Union St. Gilloise, der er rykket op til denne sæson og simpelthen fører den bedste række i øjeblikket.

For to og et halvt år siden var vestjyden dog langt fra overbevist om, at det var det rigtige skridt at rykke til den næstbedste belgiske række, men klubbens ihærdighed hjalp det på vej.

- Jeg kan huske, da de kom første gang, og der kendte jeg jo ikke rigtig til klubben og de ting, så vi lagde det egentlig lidt bag os. Men de blev ved og ved og ved, faktisk i en hel måned, så jeg kunne godt mærke, at det var voldsomt, den interesse de havde i at få mig herned.

- Selvom jeg afviste dem to-tre gange, jamen så kom de også fjerde gang, og for mig betød den store interesse også rigtig meget. Det var vigtigt, at det var en klub, der virkelig gerne ville have mig.

- Jeg satte mig så ind i tingene og fik snakket lidt med nogle mennesker, og så kunne jeg godt se, at det her er altså en tidligere storklub i Belgien, som var i gang med at bygge noget op med samme ejer, der har Brighton, og det fortæller også lidt om, at der bliver investeret nogle penge.

- Jeg så det som en rigtig god mulighed, og de lagde på bordet, at hvis jeg kom til at gøre det godt både i den næstbedste række og i den bedste, hvis vi kom derop, ville det være et rigtig godt udstillingsvindue for mig. Alle de ting har bare vist sig at være rigtige, konstaterer Casper Nielsen.

Danskeren stortrives, hvor han er, men lægger heller ikke skjul på målet om at nå endnu højere op i fodboldverdenen.

- Det er klart, at min ambition er at tage næste skridt på et tidspunkt, men lige nu er mit fokus her, og jeg er også 99,9 procent sikker på, at selvom vi er nogle stykker, der måske har gjort det ekstraordinært godt, så bliver ingen af os solgt denne vinter. Det er jeg ret sikker på, næsten uanset beløbet.

Det hænger sammen med, at Union St. Gilloise har økonomisk stærke ejere, der på ingen måde er tvunget til at sælge spillere – slet ikke når holdet spiller med om mesterskabet.

Superfedt hvis Hjulmand kigger med

Tidligere på året luftede Casper Nielsen, at han som de fleste andre drømmer om at repræsentere det danske landshold.

Det er i den grad stadig tilfældet for den 27-årige midtbanespiller, men han lader sig bestemt ikke stresse.

- Som tingene går, kan jeg da kun forøge mine chancer, tænker jeg, men jeg er meget rolig omkring det.

- Jeg har det sådan, at det er hverken noget, jeg kan gøre fra eller til. Jeg skal egentlig bare gøre mit her i Belgien, og jeg er glad for det, jeg render rundt og laver lige nu. Hvis Hjulmand på et tidspunkt kigger med og synes, jeg er interessant, så er det bare superfedt.

- Selvfølgelig er det en drøm at spille på landsholdet. Det er det jo for alle fodboldspillere, men det er ikke noget, jeg gider at bruge for meget tid på, for så kan man hurtigt få nogle dumme og negative tanker, og det er der overhovedet ingen grund til, siger Casper Nielsen til bold.dk.

Midtbaneprofilen står noteret for 20 kampe for U21-landsholdet, men har altså hidtil ikke taget skridtet op til A-landsholdet.

Læs også

Dansk profil stråler i belgisk eventyr: Ret vildt

Casper N. stråler: Drømmer om landsholdet

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0