18/1 2022

Canales med drømmetræf i Betis-opvisning

Borja Iglesias scorede to og Sergio Canales et perlemål, da Betis fortsatte storformen og trynede Alaves 4-0.

Borja Iglesias scorede to og Sergio Canales et perlemål, da Betis fortsatte storformen og trynede Alaves 4-0.

La Liga

21. runde
FT

BET

4 - 0

ALA

11'
1 0
Borja Iglesias
Mål
29'
2 0
Sergio Canales
Mål
41'
3 0
Borja Iglesias
Mål
54'
4 0
Juanmi
Mål

Efter weekendens skandalekamp mod Sevilla i Copa del Rey, som endte med at blive færdigspillet for tomme tribuner, var Betis tilbage foran hjemmepublikummet på Benito Vilamarin til aftenens opgør mod Alaves.

Det var et veloplagt Betis-hold, som jagtede point til topstriden. Og gæsterne fra bunden af rækken kunne slet ikke følge med de grønhvid-stribede.

Borja Iglesias startede festlighederne efter godt ti minutter. Sergio Canales’ indlæg havde adresse mod den store angriber, som med et let touch snittede bolden videre i mål med hovedet til 1-0.

Alaves blev blæst bagover af Betis’ angrebslavine, og efter 29 minutter var der igen pletskud for hjemmeholdet. Det var noget af et af slagsen, da Sergio Canales med et følt langskud satte bolden ind via overliggeren.

På nippet til pausen blev det 3-0 og en dummebøde til Matt Miazga, som overhovedet ikke havde øje for Iglesias, da han valgte at sende bolden tilbage til målmanden.

Iglesias smuttede let og elegant imellem, og så stod det 3-0.

I anden halvleg blev publikum forkælet med en enkelt scoring, men også her var der høj klasse over afslutningens kvalitet.

Alaves kom ikke på plads efter at have haft en dødbold i Betis’ ende, og det udnyttede Juanmi til at komme alene med keeperen, som chippede bolden over til 4-0.

Betis cementerer med sejren tredjepladsen, hvor man nu er fire point foran Atletico for en kamp mere.
 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0