8/2 2023

Can-genialitet og Bellingham-klasse sendte Dortmund videre i Pokalen

Emre Can scorede fra midterlinjen, og Bellingham viste stor klasse, da Dortmund på udebane slog Bochum i DFB-pokalen med 2-1.

Emre Can scorede fra midterlinjen, og Bellingham viste stor klasse, da Dortmund på udebane slog Bochum i DFB-pokalen med 2-1.

DFB Pokal

1/8-finale
FT

BOC

1 - 2

DOR

45'
0 1
Emre Can
Mål
64'
1 1
Kevin Stöger
Mål på straffe
70'
1 2
Marco Reus
Mål

Dortmund var store favoritter inden opgøret i DFB-pokalen mod Bochum, men det viste sig ikke at skulle være så nemt.

Der skulle et mirakelmål og Bellingham-klasse til, før de kunne snige sig videre.

Det var en første halvleg, hvor Dortmund var lige ved og næsten i flere omgange, men hvor skarpheden manglende i flere momenter.

Alligevel kunne de gå til pause med en 1-0-føring, da Bochums målmand, Manuel Riemann, clearede en bold for fødderne af Emre Can, der på midterlinjen viste sublim teknik, tæmmede bolden på vristen og helflugtede den ind.

Efter lidt over en time kom Bochum tilbage i opgøret, da de fik tilkendt et straffespark, efter en Dortmund-spiller havde hånd på bolden. 

Situationen var gennem VAR i flere minutter, men straffe var der, og det omsatte Kevin Stoger ved sikkert at sparke lige i midten af målet.

Men det uafgjorte resultat holdt kun i godt og vel syv minutter, før Dortmunds stjerne Jude Bellingham viste klasse fra sin midtbanepositionen og tog et dybdeløb, hvor ingen Bochum-spillere fulgte englænderen.

I stedet for at være selvvisk og afslutte selv, lagde Bellingham bolden på tværs til Marco Reus, der nemt sparkede bolden i kassen.

Mere blev det ikke til, og Dortmund går derfor videre til kvartfinalen.

Læs også

Se vanvittig Dortmund-kasse: Emre Can scorer fra midten

Dortmund henter tidligere Hannover-træner til U23-holdet

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0