17/1 2022

BVB's Reyna på vej tilbage: Har mistet noget

Giovanni Reyna har siddet ude med en lårskade siden september, men det går den rette vej. Amerikaneren har dog mistet noget, udtaler cheftræner Marco Rose.

Giovanni Reyna har siddet ude med en lårskade siden september, men det går den rette vej. Amerikaneren har dog mistet noget, udtaler cheftræner Marco Rose.

Giovanni Reyna har ikke været i aktion for Dortmund siden den 27. august, da amerikaneren har siddet ude med en lårskade.

Der begynder dog at være lys for enden af tunnelen, da de i Dortmund håber på, at Reyna kan være tilbage på grønsværen til opgøret mod Bayer Leverkusen den 6. februar.

Amerikaneren har mistet noget, da han trods alt har siddet ude i flere måneder, og derfor kan de ikke love, at han når at blive klar til Leverkusen-opgøret.

- Gio Reyna er i det store og hele på rette vej, men han har naturligvis mistet noget med tiden.

- Vi er nødt til at få ham spilleklar og fit til at spille. Uden at ville love for meget, så lad os sigte mod pausen efter Hoffenheim mod Dortmund for at få ham helt fit igen, udtaler Marco Rose ifølge Goal.com.

Grundet den alvorlige lårskade står 19-årige Giovanni Reyna blot noteret for tre kampe i Bundesligaen, hvor Dortmund-spilleren dog har scoret to gange.

Parterne har papir på hinanden frem til sommeren 2025.

Læs også

BVB svarer: Haaland er nødt til at forstå os

Haaland vækker opsigt: Dortmund presser mig

Medie: BVB vil bruge Axel Witsel-løn på AC

Erling Haaland i sammenstød: Det er ikke skak

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0