27/9 2021

BVB-boss om Sancho: Det gør ondt i sjælen

Dortmund-bossen Hans-Joachim Watzke mener, at der ikke bliver taget nok hensyn til Jadon Sancho i Manchester United, og det gør ondt at følge.

Dortmund-bossen Hans-Joachim Watzke mener, at der ikke bliver taget nok hensyn til Jadon Sancho i Manchester United, og det gør ondt at følge.

Bundesliga

10. runde
lørdag 13:30

DOR

vs

FCK

Jadon Sancho har haft en svær start i Manchester United siden skiftet fra Borussia Dortmund.

Endnu er den 21-årige offensivspiller ikke noteret for hverken mål eller oplæg, og i weekenden endte han som ubrugt indskifter, selv om United var bagud og endte med at tabe til Aston Villa.

I Sanchos tidligere klub følger sportsdirektør Hans-Joachim Watzke også med, og han mener ikke, at Sancho får nok hjælp til at præstere.

- Jeg følger naturligvis med i, hvordan det går. Det gør ondt i min sjæl, at der ikke bliver taget mere hensyn til ham, siger Watzke til Sport1 og tilføjer:

- Jeg elsker Jadon, og det giver tårer i øjnene, når man ser ham spille. Jeg tror, at hans problem skyldes, at han ikke er en integreret del af det engelske landshold.

Sanchos næste mulighed for at vise sig frem i United er på onsdag, når Villarreal kommer til Old Trafford i Champions League.

Læs også

Roy Keane: Giv Sancho en chance

Sancho om Rashford-samarbejde: Bliver vildt

Skadet Sancho misser to engelske kampe

Solskjær: Sancho klar til PL - Varane ude

9 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0