30/8 2021

Bundu-agent: Dialog med flere danske klubber

Mustapha Bundus agent fortæller, at han er i dialog med mere end en dansk klub om et muligt skifte, før transfervinduet lukker i.

Mustapha Bundus agent fortæller, at han er i dialog med mere end en dansk klub om et muligt skifte, før transfervinduet lukker i.

Europa Conference League Kvalifikation

finale
torsdag 17:00

YB

vs

AND

Den tidligere AGF- og FC København-kant Mustapha Bundu har ikke spilletid i udsigten i belgiske Anderlecht, og derfor trækker det op til, at han skal finde sig en ny klub, inden transfervinduet smækker i tirsdag.

Ifølge Bundus agent, John Sivebæk, så trækker det sandsynligvis op til en lejeaftale, og han bekræfter overfor tipsbladet.dk, at han er i dialog med mere end én dansk klub om 24-årige Bundu.

- Han har forskellige muligheder, og jeg er i dialog med klubber fra forskellige lande. Der er også interesse fra Danmark, og jeg kan sige så meget, at jeg taler med mere end en dansk klub.

- Men det er ikke til at sige, om vi lander en aftale. Det kommer også an på, hvad Mustapha vil, og jeg tror ikke, at han er nået til nogen konklusion endnu, siger Sivebæk til tipsbladet.dk og nægter at kommentere på konkrete klubber. Han kalder det dog naturligt, at der spekuleres i retning af hans tidligere klub AGF.

Bundu har indtil videre fået to korte indhop for Anderlecht i denne sæson.

Bundu har tre år tilbage af kontrakten med den belgiske storklub, der hentede Bundu i AGF i 2020.

Læs også

Avis: Bundu tiltrækker sig dansk interesse

Rygtetid: OB lurer på Liverpool-kant

PC: Bundu fulgte ikke op på god start

FCK sender Bundu tilbage til Anderlecht

21 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0