7/10 2022

Bundprop i 3. div. er advaret: Skal passe på Stückler

Dalum og Ishøj skal duellere mod hinanden. Inden opgøret har Dalum en målscore på 2-25 og nul point. Den fynske klub har derfor stor respekt for Ishøj heriblandt Daniel Stückler.

Dalum og Ishøj skal duellere mod hinanden. Inden opgøret har Dalum en målscore på 2-25 og nul point. Den fynske klub har derfor stor respekt for Ishøj heriblandt Daniel Stückler.

Der er kamp mellem top og bund, når Dalum IF og Ishøj IF lørdag skal i kamp mod hinanden i 3. division. 

Ishøj er placeret på en flot tredjeplads, mens Dalum har fået en skrækkelig start på sæsonen med nul point og en målscore på 2-25 efter ni kampe. 

Vil du se fodbold live på bold.dk?

bold.dk arbejder på at sende alle kampe live fra den danske 2. og 3. division gratis for alle vores brugere.

Har du interesse i at se divisionsfodbold live på bold.dk?

Indtast din mail, og få besked, når vi er klar til kamp.

Vi behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik

Dalum har stor respekt for mandskabet, og klubben skriver på sin hjemmeside, at holdet specielt skal holde øje med den tidligere Brøndby-spiller Daniel Stückler, der har scoret seks mål i denne sæson af 3. division.

Tidligere på sæsonen vandt Ishøj nemlig med 10-0 over SfB-Oure FA, og derfor har den fynske klub stort fokus på Ishøjs offensiv.

- Ishøj IF råder da også over en meget stærk og ganske rutineret trup, hvoraf størstedelen af spillerne har divisionserfaring fra andre klubber i det Storkøbenhavnske område. Specielt offensivt med de to superfarlige Daniel Stückler og Mohamed Azaquoun, der allerede står noteret for henholdsvis seks og fire mål.

- Førstnævnte har i øvrigt fået sin fodboldopvækst i Brøndby IF, hvor han står noteret for et pænt antal Superligakampe. I øvrigt besejrede Ishøj IF for nogle uger siden SFB-Oure med hele 10-0, så er Dalum IF da advaret, skriver Dalum. 

De to hold skal i aktion lørdag 8. oktober klokken 13.

Læs også

Målscore på 2-25 i 3. div: Vidste at vi ville få tæsk

Tidl. div-spiller er rejst til USA: Det rykker helt vildt

Dalum med niende nederlag i træk i 3. division

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0