22/6 2021

Buffon afviste tilbud: Ville ikke være reserve

Gianluigi Buffon har for nylig skrevet under på en toårig aftale med Parma, men målmanden fortæller selv, at han også havde tilbud fra to Champions League-klubber.

Gianluigi Buffon har for nylig skrevet under på en toårig aftale med Parma, men målmanden fortæller selv, at han også havde tilbud fra to Champions League-klubber.

Gianluigi Buffon har gennem snart mange år været symbolet på kvalitet mellem målstolperne, og derfor var det måske også en lille overraskelse, da veteranen for nylig skrev under med Parma.

Men faktisk var der også bud efter 43-årige målmand fra mere prominente klubber.

- Jeg havde endda to muligheder for at kunne vinde Champions League, men det ville ikke være som hovedperson. 

- Jeg havde accepteret rollen som reserve i Juventus på grund af det stærke bånd og venskab, jeg havde med alle dér, men jeg havde ikke særlig stor lyst til at gøre det igen i de sidste to år, siger Buffon ifølge Football Italia og tilføjer om sin nye klub:

- Folk glemmer, at Parma er den fjerde mest succesfulde klub i Italien, når det kommer til at vinde europæisk sølvtøj. Det er en klub med en vanskelig nutid, men med en fornem fortid, og jeg tror på, at der også kommer en vidunderlig fremtid.

Gianluigi Buffon har også tidligere været i Parma, hvor han fik debut i 1995. 

Målmanden nåede 220 kampe for klubben, inden han i 2001 skiftede til Juventus, hvor det blev til hele 685 kampe, mens han også var et enkelt år i franske PSG i 2018/19-sæsonen.

Læs også

Sveriges målmandstræner skal træne Buffon

Officielt: Buffon rykker til Parma

Medie: Buffon gør Parma-comeback efter 20 år

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0