12/7 2020

Bruno F: Rashford fortjener at score mere

Månedens spiller i juni i Premier League Bruno Fernandes mener, at hans holdkammerat Marcus Rashford fortjener at score flere mål.

Månedens spiller i juni i Premier League Bruno Fernandes mener, at hans holdkammerat Marcus Rashford fortjener at score flere mål.

Europa League Slutspil

semifinale
søndag 19:00

SEV

vs

MUN

Manchester Uniteds offensiv har sprudlet siden Premier League genstartede i sidste måned.

Bruno Fernandes, Anthony Martial og Mason Greenwood har udvist fornem målnæse på det seneste, mens holdkammeraten Marcus Rashfords målform har haltet en smule.

På trods af flere store chancer er det kun blevet til én scoring siden genstarten for den 22-årige angriber, og det mål faldt på et straffespark mod Bournemouth.

I et interview med Manchester Uniteds hjemmeside fortæller Bruno Fernandes, at Rashfords manglende mål er et samtalemne i klubben. Han spiller fremragende og fortjener at score mere, fortæller portugiseren.

- Jeg tror, at alle taler om, at Marcus (Rashford, red.) ikke scorer så mange mål, men han gør et fantastisk stykke arbejde.

- Jeg håber, at Marcus kan score flere mål, for det fortjener han, med det arbejde han gør for holdet. Ingen lægger mærke til det, for alle ser på hvem der scorer og leverer assists. Det arbejde han gør for holdet er fremragende.

Marcus Rashford har scoret ét mål i de seneste fem kampe, hvor Manchester United sammenlagt har scoret 15 gange.

Læs også

Fernandes igen kåret til månedens spiller i PL

Rashford: Elsker at spille med Greenwood

United-kaptajn: Rashford har det største talent

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0