23/9 2021

Brøndby tævede DS-hold efter Cappis-drøn

Danmarksserie-mandskabet Allerød FK var med i de første 25 minutter, men så gik det galt. Det endte med en vild 8-1-sejr til Brøndby. Her scorede Christian Cappis blandt andet et kanonmål.

Danmarksserie-mandskabet Allerød FK var med i de første 25 minutter, men så gik det galt. Det endte med en vild 8-1-sejr til Brøndby. Her scorede Christian Cappis blandt andet et kanonmål.

Sydbank Pokalen

3. runde
FT

AFK

1 - 8

BIF

25'
0 1
Andrija Pavlovic
Mål
27'
0 2
Christian Cappis
Mål
43'
0 3
Christian Cappis
Mål
45'
0 4
Michael Lumb
Mål
57'
0 5
Andrija Pavlovic
Mål
73'
0 6
Jagvir Singh Sidhu
Mål
74'
0 7
Oskar Fallenius
Mål
79'
0 8
Mikael Uhre
Mål på straffe
85'
1 8
Tobias Christiansen
Mål

Brøndby Stadion (LigaBold.dk): Danmarksserie-mandskabet Allerød FK's fans var torsdag aften mødt talstærkt op for at heppe deres hold til en sensation mod Brøndby IF i tredje runde af Sydbank Pokalen på Brøndby Stadion. 

Dog var der et overtal af Brøndby-fans på deres 'normale' hjemmebane. 4748 var i alt samlet til pokalbold på Brøndby Stadion.

Brøndby havde valgt at spare en del spillere til opgøret, og det gav plads til flere reserver. Blandt andre var Michael Lumb at finde i startelleveren for Niels Frederiksens tropper, og Thomas Mikkelsen vogtede målet. Derudover fik Henrik Heggheim debut for Brøndby.

Hjemmeholdet fra Allerød FK stillede blandt andre med deres målmager Morten Olsen, der i de to første runder af hovedturneringen havde nettet hele seks gange.

Efter få minutters spil forsøgte Allerød sig med et fint ryk op i banen. Det gav et frispark, og her fik Nikolai Have Petersen muligheden på nedfaldsbolden. Bolden strøg dog over Thomas Mikkelsens mål.

Efter fem minutters spil skabte Oskar Fallenius en smule problemer for Allerød-forsvaret med et hurtigt ryk, men Danmarksserie-holdets forsvar fik styr på det.

Minuttet efter appellerede Brøndby-tilhængerne for et straffespark, da Marko Divkovic faldt i Allerød-feltet. Dommerens fløjte forblev dog tavs. Brøndby forsøgte at sætte tempo fra start af, men Allerød fightede godt.

Efter otte minutters spil var der fare på færde efter et hårdt Brøndby-indlæg, hvor Allerød måtte give et hjørnespark. Det førte til en ny chance, men Mathias Greve sparkede over mål.

Det trak for alvor op til et mål til Brøndby, og den tidligere Brøndby-spiller og nuværende Allerød-assistent Kim Christensen forsøgte at peppe Allerød-spillerne ekstra op. Danmarksserie-mandskabet var presset af Brøndby de første 15 minutter.

Allerød tilspillede sig kampens største chance i de første 18 minutter, da Jacob Harlev tog chancen fra kanten af Brøndby-feltet. Læderet gik dog snært over Brøndby-målet.

Oskar Fallenius forsøgte sig fra distancen tre minutter efter, men det blev aldrig til en farlig chance.

Den gik dog ikke længere for Allerød efter 25 minutter. Andreas Bruus fandt Andrija Pavlovic med et præcist indlæg, og så kunne angriberen meget sikkert heade bolden i nettet til 1-0 for Brøndby.

To minutter efter gik det mere galt for Allerød, da Brøndby bragte sig foran med 2-0. Christian Cappis blev sendt i dybden, og han udplacerede Magnus Christensen med et fladt spark til 2-0 for Brøndby.

Allerød-spillerne kæmpede dog ufortrødent videre. Efter en halv time var Andreas Maxsø tæt på at gøre det til 3-0, men han sendte et skud snært forbi Allerød-målet. Danmarksserie-mandskabet forsøgte med nogle hurtige omstillinger, men når Brøndby havde bolden, var der fare på færde.

Søren Freund opsnappede en løs bold efter godt 35 minutter efter et hjørnespark, men Thomas Mikkelsen greb til sidst ind og fik styr på situationen. Jacob Jæger ville også lege med, og han testede Brøndby-keeperen kort efter.

Lige inden pausen kom Brøndby yderligere foran efter en flot kasse.

Christian Cappis tog tingene i egne hænder lige uden for Allerød-feltet. Han hamrede bolden mod Allerød-målet, og læderet ramte overliggeren og gik ind efter 43 minutter. Dermed stod der 3-0 til Brøndby efter et kanonmål. Det blev dog endnu værre inden pausen for Allerød.

I de døende sekunder af første halvleg kom Michael Lumb helt under tæt under mål, og så kunne han udplacere Christensen til hele 4-0.

Ved pausen stod der 4-0 til Brøndby.

Brøndby udbyggede føring

Fra anden halvlegs start var Jens Martin Gammelby og Sigurd Rosted kommet på banen i stedet for Andreas Maxsø og Andreas Bruus. Allerød jagtede det reducerende mål, mens Brøndby kørte bolden stille og roligt rundt.

Allerød fik sat lidt friske folk ind med en tredobbelt udskiftning, og Allerød-målmageren Morten Olsen var millimeter fra at gøre det til 1-4 efter 53 minutter. Han trykkede på kassen efter et hjørnespark, og her måtte Thomas Mikkelsen hive en stor redning op for at forhindre scoringen.

Det gik dog hurtigt i den anden ende, da det blev 5-0 til Brøndby, og her var Pavlovic igen på pletten. Et Brøndby-skud blev rettet af, og så var Brøndby-spilleren vaks. Han stod alene foran Allerød-keeperen, og det gjorde han sikkert til 5-0 efter 57 minutter.

Kræfterne var stille og roligt ved at slippe op for Allerød, og Danmarksserie-mandskabet tømte tanken for at forhindre endnu en Brøndby-scoring. Brøndby sad på spillet, mens Allerød stod dybt og parerede. Oskar Fallenius forsøgte sig med en fiks afslutning i det 68. minut, men svenskerens forsøg strøg lige forbi den ene stolpe.

Det blev også til 6-0, og det var efter en flot dribletur af Jagvir Singh. Brøndby-spilleren driblede sig elegant igennem Allerøds venstre side, og han kunne sende bolden fladt ind i kassen efter 73 minutter.

Brøndby-målene var dog ikke slut. Oskar Fallenius blev spillet helt fri minuttet efter, og så stod der vilde 7-0 til Superliga-mandskabet. Allerød-mandskabet havde ikke mere at skyde med, og det var ren overlevelse i resten af kampen.

Med 13 minutter fik Brøndby-fansene mere at juble over, da Mikael Uhre blev sendt på banen, og han viste kort efter målnæse.

Mareridtet sluttede ikke for Allerød. Brøndby fik straffespark efter 79 minutter, og så kunne Uhre sikkert score til hele 8-0. Cappis var tæt på at gøre det til 9-0 for Brøndby, men amerikanerens skud gik over mål.

I kampens slutfase lykkedes det hjemmeholdet at komme på måltavlen til 1-8 til stor jubel for Allerøds fans, og det blev mål blev sat ind af Tobias Christiansen. Her udplacerede han Mikkelsen i det 85. minut efter et indlæg.

Målfesten sluttede ved de ni mål, og dermed vandt Brøndby med sikre 8-1 over Allerød FK i tredje runde. Dermed er Niels Frederiksens tropper klar til fjerde runde af Sydbank Pokalen.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

24 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0