31/8 2021

Brøndby sælger Rezan Corlu til Lyngby

Brøndby oplyser kort før lukketid, at man sender Rezan Corlu til Lyngby på en permanent transfer. Han får en treårig kontrakt hos de kongeblå.

Brøndby oplyser kort før lukketid, at man sender Rezan Corlu til Lyngby på en permanent transfer. Han får en treårig kontrakt hos de kongeblå.

Europa League Gruppe A

3. runde
torsdag 19:00

RAN

vs

BIF

Rezan Corlu havde i forrige sæson stor succes på leje i Lyngby, og nu skifter han tilbage.

Det bekræfter Brøndby sent tirsdag aften.

- Rezan er en rigtig dygtig fodboldspiller, som for at blomstre, har brug for mere spilletid end vi p.t. kan tilbyde. Rezan er en af vores egne drenge, som vi siden hans ungdomsår her i klubben har set et stort potentiale i. 

- Derfor er både han og vi naturligvis ærgerlige over, at det heller ikke denne gang blev til mere spilletid for Rezan. Nu har han fået muligheden for at komme tilbage til Lyngby BK, hvor vi er helt sikre på, at han kommer til at gøre en forskel, og vi ønsker Rezan alt det bedste, siger Carsten V. Jensen.

Hovedpersonen er spændt på de nye udfordringer.

- Jeg er utroligt taknemmelig for min tid i klubben, og vil gerne takke alle holdkammerater og trænere som jeg har mødt og arbejdet med igennem årene i klubben. Jeg er ærgerlig over, at det ikke blev til mere i Brøndby IF, men jeg vil rigtig gerne ud og spille noget fodbold og til et sted, hvor jeg kan mærke troen på mig. 

- Det får jeg muligheden for i Lyngby BK. Jeg havde en rigtig god tid i Lyngby BK, så jeg føler, at det er det rigtige for mig lige nu i min karriere. Til sidst vil jeg rigtig gerne takke Brøndby-fansene for deres opbakning til mig, og den kærlighed jeg fik, da jeg kom tilbage til klubben, siger Corlu selv.

Lyngby oplyser, at den 24-årige kreatør har fået en treårig kontrakt.

Læs også

CV lukker vinduet: Vi forventer ikke mere

Brøndby lejer kroatisk U21-landsholdsspiller

22 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0