12/12 2019

Brøndby-midt: Ikke okay at spille okay og tabe

Brøndbys Lasse Vigen øjner muligheden for en succesoplevelse mod Hobro efter tre nederlag i træk. 

Brøndbys Lasse Vigen øjner muligheden for en succesoplevelse mod Hobro efter tre nederlag i træk. 

Søndag eftermiddag runder Brøndby sit efterår af med en hjemmekamp mod Hobro, og midtbanespilleren Lasse Vigen forventer, at gæsterne vil forsøge at gøre kampen fysisk. 

- Det er et Hobro-hold, som plejer at stille sig langt tilbage, gerne vil ramme os på nogle kontraer, og som vil have en fysisk kamp. 

- Det er deres spillere faktisk ret gode til, så vi ved, hvilken opgave vi står overfor. Men vi skal fokusere på os selv og vores eget spil for at få en sejr, siger Vigen til Brøndbys hjemmeside. 

Brøndby har tabt sine tre seneste kampe mod AGF, FCK og FCM, og selv om præstationerne muligvis var til mere, skal der være fremgang mod Hobro, fastslår Vigen. 

- For en klub som Brøndby IF er det ikke okay at sige, at vi spillede okay, men tabte. Det er klart, at vi er sindssygt skuffede, men det nytter ikke noget at sætte sig ned og græde over det, der er sket, siger Vigen og tilføjer:

- Vi må kigge på det og finde ud af, hvad der var godt, og hvad der var mindre godt, og så må vi forsøge at blive bedre som hold. Nu er det den sidste kamp inden pausen, og det er en god mulighed for at gå til pause med en lille succesoplevelse, og den skal vi ud og kæmpe for.

Brøndby ligger nummer fire i tabellen inden opgøret mod Hobro. 

Læs også

Brøndby-lejesvend får ikke fast aftale

BIF-træner bekymrer sig om Kaiser-kontrakt

BIF-træner: FCK og FCM var ikke bedre end os

CV: Top tre-placering vil være 'lige godkendt'

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0