24/9 2021

Brøndby-midt havde ikke regnet med otte mål

Christian Cappis er overrasket over, at Brøndby formåede at score hele otte mål mod Allerød IK i pokalen torsdag aften, hvor amerikaneren stod for to af kasserne. 

Christian Cappis er overrasket over, at Brøndby formåede at score hele otte mål mod Allerød IK i pokalen torsdag aften, hvor amerikaneren stod for to af kasserne. 

Sydbank Pokalen

3. runde
FT

AFK

1 - 8

BIF

25'
0 1
Andrija Pavlovic
Mål
27'
0 2
Christian Cappis
Mål
43'
0 3
Christian Cappis
Mål
45'
0 4
Michael Lumb
Mål
57'
0 5
Andrija Pavlovic
Mål
73'
0 6
Jagvir Singh Sidhu
Mål
74'
0 7
Oskar Fallenius
Mål
79'
0 8
Mikael Uhre
Mål på straffe
85'
1 8
Tobias Christiansen
Mål

Brøndby Stadion (LigaBold.dk): Brøndby var på papiret klar favorit til at snuppe en plads i fjerde runde af Sydbank Pokalen, men den forsvarende danske mester var i gevaldigt målhumør torsdag aften. Hele otte gange nettede vestegnsklubben og vandt med 8-1 over Danmarksserie-holdet Allerød FK.

Amerikanske Christian Cappis scorede to af målene for Brøndby, hvor specielt målet til 3-0 var af høj klasse, og han er overrasket over, at Niels Frederiksens tropper fik nettet til at blafre så meget, siger han til LigaBold.dk.

- For at være helt ærlig, ja. Jeg tror ikke, at det er ret ofte, at man scorer otte mål mod et hold, men vi stod sammen som et hold efter en svær periode, og der var en del ændringer på holdet. 

- Nogle spillere havde deres første kamp, så vi forsøgte bare at vise, hvad vi kunne, og jeg synes, at vi gjorde det i store dele af kampen som et hold, siger Christian Cappis til LigaBold.dk.

Den 22-årige midtbanespiller mener, at Allerød leverede en fin første halvleg, og så ærgrer han sig over, at Brøndby ikke formåede at holde buret rent.

- Jeg kendte ikke særlig meget til holdet for at være helt ærlig inden kampen, men i første halvleg kan jeg ikke huske, hvor mange omstillinger, som de havde, og de kom hele vejen igennem, så de havde nogle gode muligheder. 

- I slutningen scorede de et mål, og det er vi kede af, fordi det var målet for dem, så det var fedt at have en kamp, som betød noget, mod en modstander, som også gav alt, hvad de havde, siger Christian Cappis til LigaBold.dk.

I næste runde af pokalturneringen skal Brøndby IF duellere mod den helt store overraskelse i form af Aalborg Freja fra Serie 1. Kampene i fjerde runde bliver spillet mellem 26. og 28. oktober.

Ariklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk

Læs også

Niels F. roser Allerød: Gjorde en smule ondt

Brøndby tævede DS-hold efter Cappis-drøn

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0