22/1 2022

Brøndby-kollaps: Lyngby strålede i første test

Lyngby bankede Brøndby med 4-1 i klubbernes første testkamp i 2022. BIF kom ellers foran, men så satte de kongeblå turboen til i anden halvleg.

Lyngby bankede Brøndby med 4-1 i klubbernes første testkamp i 2022. BIF kom ellers foran, men så satte de kongeblå turboen til i anden halvleg.

Træningskamp

1. runde
FT

BIF

1 - 4

LYN

44'
1 0
Andreas Maxsø
Mål på straffe
46'
1 1
Sebastian Koch
Mål
62'
1 2
Petur Knudsen
Mål
65'
1 3
Adam Vendelbo
Mål
68'
1 4
Rasmus Thellufsen
Mål

Mikael Uhre var ikke med, men ellers stillede Brøndby stærkt op i lørdagens træningskamp mod Lyngby, som du kan se i bunden af artiklen.

De blågule startede også bedst med højt pres, men stille og roligt fandt Lyngby melodien og kom bedre med.

I slutningen af første halvleg var det dog Brøndby, der bragte sig foran, da Lyngby-keeper Mads Kikkenborg nedlagde Mathias Kvistgaarden i feltet.

Det gav et straffespark, som anfører Andreas Maxsø udnyttede til at sikre Brøndby en 1-0-føring ved pausen.

I anden halvleg gik det dog helt galt for Niels Frederiksens tropper.

Få minutter efter pausen udlignede Sebastian Koch til 1-1, inden Sævar Magnusson ramte stolpen kort efter.

Efter godt en times spil kom Lyngby på 2-1, da Petur Knudsen var på pletten, og så haglede målene ellers ind på Brøndby i den periode.

Adam Vendelbo lynede tre minutter efter Lyngbys føringsmål til 3-1, inden Rasmus Thellufsen yderligere to minutter derefter gjorde det til 4-1, og således havde de kongeblå scoret tre kasser på en god håndfuld minutter.

Trods flere chancer blev Thellufsens mål kampens sidste, så Lyngby kan glæde sig over en fornem første test, hvilket ikke helt kan siges om Brøndby.

BIF tager hul på foråret i 3F Superligaen ude mod FC Nordsjælland den 20. februar, mens Lyngby seks dage senere fortsætter oprykningsmission i 1. division, når FC Fredericia venter i forårspremieren.

Læs også

Efter spekulationer: Uhre ude af Brøndby-test

Corlu om test: Brøndby kommer med power

20 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0