6/8 2020

Brøndby-chef om Wilczek: Vi blander os ikke

Niels Frederiksen mener ikke, Brøndby bør blande sig i Kamil Wilczeks FCK-skifte. Cheftræneren er dog overrasket over, at det er endt, som det er.

Niels Frederiksen mener ikke, Brøndby bør blande sig i Kamil Wilczeks FCK-skifte. Cheftræneren er dog overrasket over, at det er endt, som det er.

Superligaen Grundspil

10. runde
søndag 15:00

SØN

vs

FCK

Kamil Wilczek forlod i vinter Brøndby som en stor profil i 3F Superligaen, men nu gør han comeback i Danmark, da han er skiftet til FC København.

Brøndby-træner Niels Frederiksen er overrasket over, at Wilczek ikke fik succes i Göztepe, men det er ikke de blågules opgave at blande sig i skiftet til FCK, mener han.

- Jeg har ikke så mange kommentarer til det. Det er, som det er i den her fodboldverden, og det er ikke noget, vi blander os i eller skal have en holdning til. Vi gjorde det rigtige for vores skyld og for Kamils skyld, og så er der ikke så meget mere at sige til det, siger Niels Frederiksen til bold.dk.

- Det lykkedes ikke så godt for ham i Tyrkiet, som vi alle havde håbet på. Så er det klart, at så kigger man efter, hvad der er af andre muligheder. Det gør alle spillere, og så endte det sådan her. Det kunne man ikke forudsige, men sådan blev det.

- Da vi solgte Wilczek, var vi enige om, at det var det rigtige, at han skulle af sted. Det var en aftale, som vi begge var tilfreds med. Derfra har vi sådan set ikke mere med det at gøre. Vi synes stadig, det var den rigtige aftale, siger Niels Frederiksen og tilføjer:

- Jeg er overrasket over, at han ikke fik succes i Tyrkiet, men jeg kender ikke baggrunden for det. Han var rigtig dygtig for Brøndby igennem flere sæsoner, og det er sådan, jeg vil huske ham.

Brøndby kommer i næste sæson til at stå over for Wilczek, og der vil Niels Frederiksen udnytte sit gode kendskab til polakken.

- Det gode er, at vi kender ham rigtig, rigtig godt, så mon ikke vi kan lykkes med at få lukket ham ned. Det vil vi da gøre alt for, siger cheftræneren til bold.dk.

Læs også

Wilczek i tal: Brøndbys mest scorende i SL

FCK-chef: Wilczek ønskede virkelig at skifte

Ståle: Wilczek er ingen direkte N'Doye-afløser

Glad Wilczek: FCK har passionerede fans

Officielt: FCK henter Kamil Wilczek

45 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0