18/1 2022

Brighton bag endnu et Chelsea-pointtab

Brighton spillede tirsdag aften 1-1 med Chelsea i Premier League. Kampen var den fjerde i træk uden sejr i ligaen for Tuchel og co.

Brighton spillede tirsdag aften 1-1 med Chelsea i Premier League. Kampen var den fjerde i træk uden sejr i ligaen for Tuchel og co.

Premier League

24. runde
FT

BHA

1 - 1

CHE

28'
0 1
Hakim Ziyech
Mål
60'
1 1
Adam Webster
Mål

Chelsea skulle tirsdag stoppe deres sløve stime i Premier League, da de lagde vejen forbi det sydlige England, hvor Brighton tog imod.

Der var lagt op til et jævnbyrdigt opgør, da hjemmeholdet ikke var blevet besejret i de seneste fire Premier League-runder, hvilket havde givet flotte otte point og en niendeplads i rækken.

Det var en forholdsvis lige første halvleg, et fint mål fra Hakim Ziyech gjorde forskellen på de to mandskaber.

Efter 28 minutter kombinerede Chelsea sig frem til Brighton-feltet, hvorfra makrokaneren tog sagen i egen hånd, da han lagde bolden til rette til sit venstreben på førsteberøringen, inden han satte den i mål tæt op af stolpen fra en position nogle meter udenfor feltet.

Målet blev halvlegens eneste, og derfor kunne Chelsea gå til pause med en 1-0-føring på sydkysten.

Man skulle et kvarter ind i anden halvleg for at finde den næste store chance – denne gang til hjemmeholdet.

Argentinske Alexis Mac Allister fik et skævt træf på bolden, der dog alligevel fik retning mod den ene stolpe, men Kepa leverede en flot redning på stregen. Det var dog ikke nok.

På det efterfølgende hjørnespark løb Adam Webster nemlig helt fri i feltet, og så kunne Brighton-kaptajnen ugeneret heade udligningen i mål til stor jubel for publikum.

Nogle minutter efter målet kunne indskiftede Neal Maupay have sendt Brighton på sejrskurs, men den franske angriber fik ikke træf på bolden.

Efter 73 minutter forsøgte Romelu Lukaku sig med en flad afslutning inde i feltet, men belgieren kunne se Robert Sanchez pille afslutningen.

I kampens slutminutter lykkedes det Brighton at gøre kampen en lige affære, og det blev derfor ikke til tre point til Tuchels mandskab, da opgøret sluttede 1-1.

Kampen er Chelseas fjerde kamp i træk i Premier League uden sejr.

Brighton kan omvendt være stolte af en stime som ubesejrede i ligaen på fem kampe.

21 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0