1/10 2020

Brentford er videre: Hævnede sig mod Fulham

Brentford er klar til kvartfinalen af EFL Cup'en, efter de hævnede sig mod Fulham med en 3-0-sejr. 

Brentford er klar til kvartfinalen af EFL Cup'en, efter de hævnede sig mod Fulham med en 3-0-sejr. 

Carabao Cup

4. runde
FT

BRE

3 - 0

FUL

37'
1 0
Marcus Forss
Mål
62'
2 0
Said Benrahma
Mål
77'
3 0
Said Benrahma
Mål

Mads Bech Sørensen, Mathias Jensen og Emiliano Marcondes var alle tre i startopstillingen for Brentford, der torsdag aften havde besøg af Fulham i EFL Cup’en. 

Christian Nørgaard så til fra bænken, men kom ind med 20 minutter igen. Henrik Dalsgaard og Mads Roerslev var slet ikke i truppen. 

Opgøret var en gentagelse af sidste sæsons playoff-finale om oprykning til Premier League, hvor Fulham trak det længste strå. 

Der var med andre ord revanche til gode for Thomas Franks tropper.

Brentford kom fint fra start med et godt pres på Fulham.

Alligevel var det gæsterne, der fik aftenens første gode afslutning sendt mod mål. 

Fulhams Neeskens Kebano tilkæmpede sig i et frispark i en god position, og det tog han sig selv af. Det gjorde han næsten helt perfekt, men hans afslutning tog træværket. 

Det gjorde Marcus Forss afslutning til gengæld ikke ti minutter før tid, da den finske angriber bragte Brentford i front. Jean Michael Seri tabte bolden midt på banen for Fulham, og så gik det stærkt den anden vej. 

Kontraen endt for fødderne af Forss, der bankede bolden ind ved den højre stolpe med sin afslutning fra kanten af feltet.

Et kvarter inde i anden halvleg kom Fulham tæt på en udligning, da den nyslåede Fulham-spiller Ademola Lookman fandt Seri med en aflevering skråt tilbage i feltet, men Seri fik ikke kroppen over bolden og sparkede over mål. 

Den uskarphed blev straffet af Brentford få minutter senere. Ethan Pinnock steg højest på et frispark, som han headede på tværs af feltet, hvor han fandt en helt fri Said Benrahma, der sparkede bolden i nettet med en førstegangsafslutning. 

Et lille kvarter før slutfløjt lukkede og slukkede Benrahma også med en glimrende scoring. 

5-10 meter uden for feltet lavede han tunnel på en Fulham-spiller, inden han bankede den resolut ned i det højre hjørne til slutresultatet 3-0. 

Dermed er Brentford klar til kvartfinalen i EFL Cup'en.

Læs også

Brentfords fire danskere måtte nøjes i remis

Fulham-sejr giver Brentford chancen for hævn

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0