12/7 2020

Brentford-dansker om top to: Det bliver ikke let

Selvtilliden er høj i velspillende Brentford, fortæller danske Mads Roerslev, som vil kæmpe hårdt for top to og direkte oprykning til Premier League. 

Selvtilliden er høj i velspillende Brentford, fortæller danske Mads Roerslev, som vil kæmpe hårdt for top to og direkte oprykning til Premier League. 

Brentford vandt lørdag sin syvende kamp i træk i den næstbedste engelske række Championship.

Thomas Franks sejre har efter de mange sejre cementeret sin position på rækkens tredjeplads, men der er stadig tre point op til West Bromwich på andenpladsen, som giver direkte oprykning til Premier League.

Der resterer kun tre spillerunder i Championship, og derfor bliver det ikke let at indhente West Bromwich, fortæller Brentford-danskeren Mads Roerslev til klubbens hjemmesiden.

- Nu er der kun få kampe tilbage, og nu venter den rigtige udfordring. Vi ved alle hvad målet er, men vi ved også, at det ikke bliver let. Vi er nødt til at levere en toppræstation hver gang, selv mod de hold, der ligger lavt i tabellen.

Den 21-årige højreback startede inde, da Brentford i går besejrede Derby med 3-1. Præstationen var ikke optimal, men Brentford har lært at vinde alligevel, fortalte han efter kampen.

- 3-1, det kan man ikke være utilfreds med. Det var ikke vores bedste præstation, men selv når vi ikke præsterer optimalt, så får vi et resultat. Det er vi selvfølgelig glade for.

Brentfords sidste tre kampe i Championship er mod Preston på hjemmebane, Stoke på udebane og Barnsley på hjemmebane.

Læs også

Brentford-dansker: Vil have Dalsgaards plads

Thomas Frank: Roerslev har grebet chancen

Mads Roerslev får ny kontrakt i Brentford

Frank storroser Roerslev: Stærk mentalitet

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0