25/9 2022

Brentford-dansker: Damsgaard bliver en gevinst

Mathias Jensen er ikke overrasket over, at Mikkel Damsgaard lige skal vænne sig til alt i Brentford, og han bliver helt sikkert en gevinst, mener Jensen.

Mathias Jensen er ikke overrasket over, at Mikkel Damsgaard lige skal vænne sig til alt i Brentford, og han bliver helt sikkert en gevinst, mener Jensen.

Premier League

22. runde
lørdag 15:00

BRE

vs

SOU

Brentford vinkede i sommer farvel til Christian Eriksen, som tog til Manchester United, men en anden dansk kreatør blev hentet ind.

Thomas Frank og co. købte Mikkel Damsgaard i Sampdoria, og Damsgaard har fået smagt på Premier League, men det er endnu ikke blev til massevis af spilletid.

Damsgaard får dog ros af holdkammeraten Mathias Jensen for sin start i Brentford.

- Den har været fin. Det er klart, at det er et nyt land, en ny kultur og en anden spillestil, end han kommer fra, så det tager tid at vænne sig til det hele. 

- Der er ikke noget unaturligt i, at han ikke har fået fuld spilletid endnu, for det tager tid at vænne sig til tingene.

- Han har gjort det fint til træning indtil videre, og jeg er ikke i tvivl om, at han bliver en gevinst for os, siger Mathias Jensen til bold.dk.

22-årige Damsgaard står foreløbig noteret for fem indhop for Brentford.

Læs også

Frank bekræfter: Damsgaard starter tirsdag

Thomas Frank: Damsgaard er ikke klar til en startplads

Hjulmand om Damsgaard-skifte: Godt frem mod VM

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0