17/1 2022

Bologna-boss: Skov Olsen gør det godt

Midt i de mange rygter om et Andreas Skov Olsen-exit fra Bologna, taler klubbens cheftræner, Sinisa Mihajlovic positivt om den danske offensivspiller.

Midt i de mange rygter om et Andreas Skov Olsen-exit fra Bologna, taler klubbens cheftræner, Sinisa Mihajlovic positivt om den danske offensivspiller.

Det har i længere tid set ud til, at Andreas Skov Olsen ville forlade Bologna i løbet af vinterens transfervindue. 

Meldingerne i de seneste dage har været, at danskeren skulle være ekstremt tæt på at skifte til Club Brügge, som angiveligt har overhalet skotske Rangers i jagten på hans underskrift. Læs mere om det her.

Men midt i alle transferspekulationerne er Andreas Skov Olsen begyndt at spille i Bologna. Senest fik han samtlige 90 minutter imod Cagliari, og forud for Bolognas kamp mod Napoli mandag taler cheftræner, Sinsia Mihajlovic varmt om danskeren. 

Sådan lød det fra cheftræneren på klubbens pressemøde søndag.

- Skov Olsen gør det rigtig godt. Han spillede godt imod Cagliari. Sommetider må han gerne være mere offensiv, selvom han ikke spiller i sin vante rolle, siger han og fortsætter.

- Vi har mange løsninger, så jeg ved ikke endnu, hvem der skal spille i morgen (i dag, red.), men omkring Skov Olsen ved jeg, at jeg kan regne med, at han kan spille to positioner, siger han.

Yderligere understregede Mihajlovic, at han sidder med det sidste ord i forhold til, hvem klubben skal sælge.

Læs også

Medie: Club Brugge får Skov Olsen for 45 mio.

Avis: Skov Olsen nærmer sig belgisk topklub

Brøndby nævnt omkring Skov Olsen: Cirkus

Medie: Flere i DK er interesseret i Skov Olsen

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0