30/1 2023

bold.dk afslører: Viborg har udset sig AaB-angriber som Grot-afløser

Den 20-årige forward Anosike Ementa står højt på Viborgs ønskeliste over Jay-Roy Grot-afløsere, men vejen hen mod et skifte er lang.

Den 20-årige forward Anosike Ementa står højt på Viborgs ønskeliste over Jay-Roy Grot-afløsere, men vejen hen mod et skifte er lang.

Superligaen Kvalifikationsspil

23. runde
I dag 12:00

ACH

vs

AaB

Superligaens nummer to, Viborg FF, mister med al sandsynlighed topscorer Jay-Roy Grot til japanske Kashiwa Reysol. Et salg, der ifølge BT skulle indbringe over 13 millioner kroner.

Og jagten for at finde en afløser er intens. Blandt de øverste navne på Jacob Friis’ ønskeseddel står AaB-angriberen Anosike Ementa. Men Viborg har travlt, hvis de skal nå at veksle deres følere til et konkret bud og efterfølgende kontrakt med tometermanden, for det danske transfervindue lukker i morgen ved midnatstid.

Og hvor der tidligere i vinduet var en realistisk chance for at få Ementa ud af AaB-kontrakten, som løber hele 2023, har situationen ændret sig hen mod vinduets lukning.

Det har hollandske Utrecht blandt andre måtte sande, for Ementa - som i efteråret så langt efter spilletid under Erik Hamrén - har både spillet meget og scoret i to af vinterens tre testkampe. 

Derudover er både Kasper Høgh og Milan Makaric blevet udlejet, så 20-årige Ementa ligner pt. førsteudfordreren til Nicklas Helenius som forreste AaB-mand. 

Det nye Ementa-situation kan få direktør Thomas Bælum til at hive ‘ikke til salg’-skiltet op, hvis hans kollega Morten Jensen inden for det næste døgn tager næste move i flirten med forwarden og lægger et bud på AaB’s bord.

Læs også

AaB-angriber får tillid: Skal nogle mål på kontoen

ACH vil håndtere Ementa: Spiser dueller til morgenmad

AaB-fyrtårn på 2 meter: Er okay med teknisk

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0