13/7 2021

Boilesen-klausul bekræftet: Kan forlade FCK

Nicolai Boilesens far og agent bekræfter, at der er en klausul i kontrakten med FCK, og at forsvarsspilleren kan forlade klubben denne sommer.

Nicolai Boilesens far og agent bekræfter, at der er en klausul i kontrakten med FCK, og at forsvarsspilleren kan forlade klubben denne sommer.

Superligaen Grundspil

18. runde
søn 20. feb 17:00

FCK

vs

OB

B.T. erfarede i weekenden, at FC København kan blive tvunget til at sælge Nicolai Boilesen her og nu, hvis en klub smider omkring 18 millioner kroner på bordet.

Det skyldes ifølge avisen en særlig klausul i parternes kontrakt, men klausulen udløber angiveligt om få uger, hvorefter FCK altså selv vil kunne bestemme prisen.

Nu bekræfter Boilesens far og agent, Kenny Boilesen, at der er en klausul i aftalen, og at det kan ende med et sommerskifte.

- Det er korrekt, at der er en klausul i kontrakten, men jeg kan ikke kommentere på detaljerne. Men jeg kan bekræfte, at det er muligt, at Nicolai forlader FC København denne sommer. 

- Der har været meget positiv interesse for Nicolai, og lige nu er opmærksomheden stor, fordi han spillede EM for Danmark, og de havde en masse succes og nåede semifinalen. Og ja, han er åben for et nyt eventyr udenlands, siger Kenny Boilesen til franske Foot Mercato.

Han fortæller videre, at et skifte til den franske Ligue 1 bestemt er en mulighed, og at Bordeaux tidligere har været på banen.

29-årige Boilesen har spillet i FC København siden 2016, hvor han kom til klubben fra Ajax. Parternes nuværende aftale gælder til 2023.

Læs også

Avis: FCK kan blive tvunget til Boilesen-salg

39 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0