30/4 2021

Bo Svensson om talenter: Svært at vurdere

Bo Svensson har flere unge spillere i truppen, som ikke har fået meget spilletid i Bundesligaen. Det skyldes blandt andet, at han har haft svært ved at vurdere dem.

Bo Svensson har flere unge spillere i truppen, som ikke har fået meget spilletid i Bundesligaen. Det skyldes blandt andet, at han har haft svært ved at vurdere dem.

Bundesliga

1. runde
søn 15. aug 13:30

MAI

vs

RBL

Bo Svensson-effekten er på sit højeste i Tyskland, hvor den danske cheftræner er tæt på at skabe den store sensation og sikre Mainz overlevelse i Bundesligaen i denne sæson.

Her har danskeren valgt at satse mere på erfarne spillere fremfor talenter som Niklas Tauer og Merveille Papela, der ellers har været inde omkring mandskabet. Svensson har dog stadig tillid til talenterne.

Det fortæller han til Kicker.

- U23-holdet har haft mange engelske uger (spiller mange kampe, red.), så derfor har det været begrænset, hvor meget de har trænet sammen med os. De er dog aboslut en del af førsteholdet.

- Det er svært at vurdere, hvor tæt de unge spillere er. Jeg ville ikke beskrive dem som et problem, da de jo er unge spillere, som altid får feedback om, hvor de står henne. Der bliver holdt øje med dem. De har fået en professionel kontrakt, da vi er overbeviste om, at de kan få en rolle i fremtiden, udtaler Bo Svensson.

Mainz har fem point ned til nedrykningspladserne i Bundesligaen, hvor Bo Svenssons tropper mangler fire kampe af sæsonen.

 

Læs også

Bo Svensson: Mainz er mit drømmejob lige nu

Bo Svensson slog Bayern: Jeg er imponeret

Svensson har overtaget mod Bayern München

Rangnick: Vi gav 11 mio. for Bo Svensson

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0