2/3 2021

Bo Rygaard stopper som formand i FCK

Bo Rygaard har meddelt, at han ikke genopstiller som formand i Parken Sport & Entertainment, og dermed skal selskabet bag FC København have ny formand.

Bo Rygaard har meddelt, at han ikke genopstiller som formand i Parken Sport & Entertainment, og dermed skal selskabet bag FC København have ny formand.

Superligaen Mesterskabsspil

31. runde
onsdag 18:00

FCK

vs

FCM

Parken Sport & Entertainment A/S skal have ny formand.

Bo Rygaard har således meddelt, at han ikke genopstiller, når selskabet holder generalforsamling den 19. april 2021.

Rygaard, der har siddet på posten i seks år, forklarer, at formandsarbejdet er krævende, og derfor overlader han nu tøjlerne til en anden.

- PARKEN Sport & Entertainment er et vidunderligt sted og det har været en stor glæde for mig at arbejde for selskabet i seks år, siger Bo Rygaard.

- Men det er også en ganske arbejdsintensiv post, hvorfor jeg i respekt af Parken Sport & Entertainment nøje har vurderet, at jeg ikke kan fortsætte med at levere den tid som kræves og som alle involverede fortjener.

Bo Rygaard fortsætter som rådgiver i Parken Sport & Entertainment.

- Heldigvis slipper jeg det ikke helt, da bestyrelsen fortsat gerne ser at jeg er tilknyttet som rådgiver. Det giver mig tid til, at jeg kan koncentrere mig om flere nye opgaver og bestyrelsesposter.

- Jeg kommer til at savne alle de dygtige og dedikerede kolleger og mennesker, som omgiver PARKEN Sport & Entertainment, og vil gerne takke for det fantastiske engagement, der blandt andet er omkring F.C. København, som har været en stor daglig motivationsfaktor.

Parken Sport & Entertainment vil senere oplyse, hvem der indstilles som ny formand.

Læs også

Falk tjener mest i SL: Udlandet stadig aktuelt

FCK-chef efter topkamp: Et stykke vej endnu

FCK accepterer undskyldning: Skadeligt for SL

AGF dropper protest: Undskyld til FCK

70 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0