12/12 2019

Bo Henriksen jubler: Okosun er et scoop

Det er et scoop for AC Horsens, at Ayo Simon Okosun fortsætter i klubben frem til sommer, mener manager Bo Henriksen.

Det er et scoop for AC Horsens, at Ayo Simon Okosun fortsætter i klubben frem til sommer, mener manager Bo Henriksen.

Superligaen Grundspil

1. runde
søn 13. sep 12:00

ACH

vs

Rande

AC Horsens har fået lov at låne Ayo Simon Okosun af FC Midtjylland frem til afslutningen af sæsonen, og det vækker glæde i den østjyske klub.

Manager Bo Henriksen er særdeles begejstret over udsigten til at kunne gøre brug af den store midtbanespiller i resten af sæsonen.

- Det er et kæmpe scoop for os, at Ayo har valgt at fortsætte i AC Horsens. Han har været fremragende for os igen denne gang, og han bliver kun bedre og bedre, som sæsonen skrider frem, siger Bo Henriksen i en pressemeddelelse.

- Den måske altafgørende faktor, for at han har valgt at blive, er, at vi har skabt en fantastisk atmosfære, kultur og miljø, så vi kan præstere på allerhøjeste niveau, og det har han lyst til at være en del af.

- Vi kender alle hans fodboldmæssige kvaliteter, og der er ingen tvivl om, at vi nu har fået endnu bedre mulighed for at indfri vores målsætning om at overleve i 3F Superligaen, siger Bo Henriksen.

Ayo Simon Okosun blev i sommeren 2018 solgt fra AC Horsens til FC Midtjylland. I sommer vendte han tilbage på en lejeaftale.

Læs også

AC Horsens holder på Okosun

8 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0