1/7 2022

Bo H: Kaba får samme kærlighed som alle andre

FC Midtjylland-træner Bo Henriksen udelukker ikke, at Sory Kaba kan blive i FC Midtjylland, hvis angriberen beviser sit værd. 

FC Midtjylland-træner Bo Henriksen udelukker ikke, at Sory Kaba kan blive i FC Midtjylland, hvis angriberen beviser sit værd. 

Sory Kaba var i sidste sæson udlejet til belgisk fodbold, hvor han tørnede ud for OG Leuven. 

Nu er angriberen tilbage på Heden, og torsdag havde han en vigtig fod med i spillet, da han scorede sejrsmålet i ulvenes testkamp mod AaB. 

Kabas afsked med FC Midtjylland i sidste sæson var ikke uden kontroverser, men til Herning Folkeblad fortæller cheftræner Bo Henriksen, at angriberen modtager samme behandling som alle andre i truppen. 

- Alt er muligt, hvis han er bedre end de andre. Vi må se, hvad der sker i løbet af transfervinduet, men det, der er afgørende for mig, er at fokusere på de spillere, vi har. Der er Kaba én af dem lige nu, og han får lige så meget kærlighed, ros og god behandling som de andre. Så hvis han gør sit bedste og er den bedste, så er det de bedste, der spiller, udtaler Bo Henriksen til Herning Folkeblad

Sory Kaba har kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2024. Han scorede i sidste sæson 12 mål i 29 kampe for Leuven.

Læs også

FCK-talent skadet da FCM straffede AaB-koks

Medie: Sory Kaba har interesse fra Mexico

Sory Kaba vender tilbage til FC Midtjylland

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0