8/9 2021

Bo H. jubler over Kaba-exit: Tre vanvittige ting

Bo Henriksen mener, det betyder meget for kulturen i FC Midtjylland, at Sory Kaba har skiftet klub. Han lavede tre vanvittige ting på to uger, siger cheftræneren.

Bo Henriksen mener, det betyder meget for kulturen i FC Midtjylland, at Sory Kaba har skiftet klub. Han lavede tre vanvittige ting på to uger, siger cheftræneren.

Europa League Slutspil

1/16-finale
tor 16. feb 20:00

SCP

vs

FCM

Sory Kaba blev på transfervinduets sidste dag udlejet til belgiske OH Leuven, efter angriberen de foregående uger havde været helt ude i kulden i FC Midtjylland.

Bo Henriksen fravalgte Kaba til sin FCM-debut mod OB og fortalte i den forbindelse, at spilleren ikke var mentalt klar til at spille.

Efterfølgende skrev Ekstra Bladet, at Kaba i opstarten nægtede at spille en træningskamp og en anden gang udvandrede fra træning, da han blev bedt om at spille positionen lige bag angriberen i stedet for helt på toppen.

Til sidst lykkedes det altså for FCM at få Sory Kaba ud af døren, og det er Bo Henriksen virkelig glad for.

- Jeg er et vanvittigt large menneske, men på to uger lavede Kaba tre vanvittige ting. Det var godt for fællesskabet, at der blev trukket en streg i sandet.

- Det betyder meget for kulturen i klubben, at Sory Kaba ikke er der mere. Jeg er nødt til at kunne stole på spillerne og på, at de vil gøre deres bedste, siger Bo Henriksen ifølge Herning Folkeblad.

Sory Kaba er udlejet til OH Leuven for resten af sæsonen, og FCM meddelte i forbindelse med udlejningen intet om, hvorvidt belgierne har en købsoption.

Den 26-årige frontløber har kontrakt til 2024 på heden.

Læs også

Kaba: Holdkammerat anbefalede mig skifte

Bekræftet: FCM udlejer Kaba til belgisk klub

Bo H: Skal ikke til nogen bro ved Kaba-farvel

Medie: Sory Kaba nægtede at spille testkamp

44 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0