30/1 2023

Bjørnebye: Hausner er altid velkommen tilbage i AGF

Stig Inge Bjørnebye fortæller ovenpå Sebastian Hausners exit fra AGF, at den 22-årige kulturbærer altid er velkommen tilbage i den aarhusianske klub. 

Stig Inge Bjørnebye fortæller ovenpå Sebastian Hausners exit fra AGF, at den 22-årige kulturbærer altid er velkommen tilbage i den aarhusianske klub. 

Allsvenskan

1. runde
I dag 15:30

IFK

vs

VAR

AGF offentliggjorde mandag aften salget af Sebastian Hausner til svenske IFK Göteborg, hvor han har underskrevet en kontrakt frem til udgangen af 2026. 

Et skifte, der giver mening ovenpå den manglende spilletid til midterforsvareren i efteråret, men som alligevel gør en smule ondt i AGF, der ønsker Hausner god vind videre i karrieren - og også velkommen tilbage i fremtiden, hvis det skulle blive aktuelt. 

- Vi siger farvel til Hausner med tak for en god tid i AGF, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye og fortæller videre til AGF's hjemmeside.

- Jeg lærte ham at kende som en hårdtarbejdende spiller, der aldrig har slået op i banen - uanset hvilken modgang han mødte. 

- Han bærer klubbens værdier og kultur på en flot måde, og vi sender ham nu til Sverige med de bedste ønsker for fremtiden, og han er altid velkommen tilbage i AGF.

Hausner nåede 96 kampe i AGF-trøjen og bar ved flere lejligheder også anførerbindet i klubben. 

Han glæder sig selv over skiftet, hvilket du kan læse mere om her

Læs også

Hausner i Göteborg: Føltes spændende da jeg hørte om interessen

Rösler efter Hausner-salg: Han vil blive savnet

AGF sælger Sebastian Hausner til IFK Göteborg

bold.dk erfarer: Hausner får fire år i IFK

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0