27/9 2021

Birmingham-dansker ude: Måske klar lørdag

Birminghams Kristian Pedersen var ude med skade imod weekendens modstander, Preston, men han er måske allerede klar igen til næste weekends kamp.

Birminghams Kristian Pedersen var ude med skade imod weekendens modstander, Preston, men han er måske allerede klar igen til næste weekends kamp.

Championship

15. runde
lørdag 14:00

MID

vs

BIR

Birminghams dansker, Kristian Pedersen, var ikke med i weekendens kamp mod Preston, og det fortæller hans manager, Lee Bowyer, skyldtes en mindre skade hos den venstrebenede danske forsvarsspiller.

I et interview med Birmingham Live forklarer danskerens manager situationen.

- Kristian havde en lille lårskade, men hvis vi er heldige, er han måske tilgængelig til Nottingham Forest, men igen vi bliver nødt til at analysere det og vil ikke tage nogen risikoer, fordi vi har landskampspause efter det og så to uger mere, forklarer Bowyer.

Dermed står det nok klart, at danskeren også må undværes i midtugen imod QPR, mens det lader til, at han skal være helt uden skavanker for at blive brugt imod Nottingham Forest på lørdag.

27-årige Kristian Pedersen havde ellers inden weekendens kamp mod Preston spillet fuld tid i alle klubbens Championshipkampe.

Birmingham ligger midt i tabellen som nummer 12 med 12 point efter ni spillede kampe.

Læs også

Riis assisterede for Preston i deler med WBA

Fulham satte Kristian P. og co. på plads

Kristian P. og co. slog Wayne Rooneys tropper

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0