22/6 2021

Billetsalget til Danmark-Wales er startet

UEFA er med særdeles kort varsel gået i gang med billetsalget til EM-ottendedelsfinalen mellem Danmark og Wales, meddeler DBU.

UEFA er med særdeles kort varsel gået i gang med billetsalget til EM-ottendedelsfinalen mellem Danmark og Wales, meddeler DBU.

På lørdag spiller Danmark EM-ottendedelsfinale i Amsterdam, hvor modstanderen er Wales, og tirsdag eftermiddag er billetsalget pludselig skudt i gang.

Det meddeler DBU på sine sociale medier, hvor det lyder således:

- Max 16.000 mennesker på Johan Cruijff Arena i Amsterdam.

- UEFA sælger 1400 billetter til danske fans, der tidligere har haft billet til kampen.

- Oprindeligt havde knap 4700 danskere billet til kampen. Efter en del fans frivilligt har returneret deres billetter er det tal nede på 3300 danske fans. De får alle adgang til salget hos UEFA.

Billetsalget deles op i to etaper. Etape 1 er det såkaldte 'follow my team-salg'.

- Alle tidligere Follow My Team-billetkøbere får adgang til UEFAs billetsalg. Fra klokken 14.00 i dag til i morgen eftermiddag. 

Salget bliver efter først til mølle-princippet. Du skal logge på UEFAs billetplatform – og her kan man tilgå billetsalget. 

- UEFA sælger max fire billetter pr mand. 

- Det har desværre ikke været teknisk muligt at aktivere vores loyalitetspoint i UEFAs salg. Det er vi kede af. Men vi tror at alle får mulighed for at købe billet. 

Etape 2 er det offentlige salg, hvor eventuelle restbilletter sælges.

- Efter første etape er afsluttet åbner UEFA op for det offentlige salg. UEFA forventer der stadig er billetter tilbage i dette vindue. De forventer nemlig at modtage flere billetter fra de walliske fans, som de sælger i dette vindue. 

- Dette salg foregår via UEFAs billetside fra i morgen eftermiddag. 

Læs også

Overblik: Treer-regnskab og DK's vej videre

Danske fans må kun være i Holland i 12 timer

13 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0