16/5 2022

BIF-lejesvend i B.93 om vildt nederlag: Bittert

Andreas Pyndt, der er lejet ud til B.93 fra Brøndby IF, siger til bold.dk, at nederlaget til Næstved er bittert. Østerbro-klubben var foran med hele 2-0, men tabte alligevel.

Andreas Pyndt, der er lejet ud til B.93 fra Brøndby IF, siger til bold.dk, at nederlaget til Næstved er bittert. Østerbro-klubben var foran med hele 2-0, men tabte alligevel.

NordicBet Liga

1. runde
søn 24. jul 11:00

NÆS

vs

HIF

B.93 var ved at levere en stor overraskelse, da Østerbro-klubben havde topholdet fra Næstved helt nede i sækken i søndagens opgør i 2. division. 

B.93-topscorer Oliver Carrara bragte udeholdet foran med 1-0, og i starten af anden halvleg dukkede Brøndby-lejesvenden Andreas Pyndt op og gjorde det 2-0. 

Vil du se fodbold live på bold.dk?

bold.dk arbejder på at sende alle kampe live fra den danske 2. og 3. division gratis for alle vores brugere.

Har du interesse i at se divisionsfodbold live på bold.dk?

Indtast din mail, og få besked, når vi er klar til kamp.

Vi behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik

Da stadionuret rundede 55 minutter, var stillingen stadig 2-0 til B.93, men herefter viste Peter Bondes tropper stor skarphed. Det afgørende mål faldt efter 89 minutter, da Næstved-målmageren Mileta Rajovic scorede til 3-2. 

Andreas Pyndt siger til bold.dk, at nederlaget er rigtig bittert for B.93, men det er symptomatisk for holdets forår, siger den 21-årige Brøndby-lejesvend. 

- Jeg synes, at vi spillede rigtig godt i første halvleg. Vi kom godt ud til anden halvleg, men så synes jeg lidt, at vi stoppede med at spille og gav initiativet til dem. De er skarpe, når de smider indlæg ind til Mileta (Mileta Rajovic, red.), eller hvem de ellers har. 

- Så kommer de til at skabe chancer, men det er selvfølgelig bittert og meget ærgerligt, den måde som det skete på. Vi manglede det sidste, og det er meget udslagsgivende for dette forår, at vi smider for mange ting, og det koster bare, siger Andreas Pyndt til bold.dk. 

Rutine mangler

I oprykningsspillet er B.93 blot noteret for to point i fem kampe, og Pyndt peger på, at B.93 måske mangler lidt erfaring, når det spidser til i kampene mod topholdene. 

- Det er klart, at når vi kigger på resultaterne, har de ikke været optimale, men der ligger mere bag det. Vi har gentagne gange smidt en føring i overtiden. Der ligger meget i det, men jeg tror også, at det hænger sammen med, at vi er så ungt et hold, og vi mangler måske lidt erfaring i forhold til Hillerød, Thisted og Næstved. De kører bare sejrene hjem, men der er så meget potentiale i den her trup. Det skal nok komme, er jeg ret sikker på.

Lige nu er B.93 hele 11 point efter Thisted på andenpladsen med fem runder tilbage. Derfor kommer Østerbro-klubben til at bruge de sidste fem kampe i denne sæson af 2. division på at få værdifuld læring frem mod næste sæson.

- Oprykning har vi nok lagt afstand til, så jeg synes bare, at vi skal tage en kamp ad gangen. Hvis man ser på vores forår, så har vi egentlig spillet rigtig mange gode kampe, men vi er ofte gået fra banen uden point eller med et point. 

- Man skal bare tage en kamp ad gangen, og så er jeg sikker på, at vi kommer til at lære af forårets kampe og kommer til at tage tre point i flere kampe, siger Andreas Pyndt til bold.dk. 

Andreas Pyndt er lejet ud til B.93 indtil 30. juni, og kontrakten med Brøndby løber til sommeren 2023. B.93 skal næste gang i aktion mod AB på udebane. 

Midtbanespilleren er noteret for ti kampe for B.93 i foråret.

Læs også

Næstved vendte 0-2 til 3-2 i vildt comeback

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0