27/9 2021

BIF-indkøb droppet efter debut: Prioritering

Sommerindkøbet Henrik Heggheim debuterede for Brøndby torsdag, men var så helt ude af truppen søndag mod AaB. Cheftræner Niels Frederiksen kalder det en prioritering.

Sommerindkøbet Henrik Heggheim debuterede for Brøndby torsdag, men var så helt ude af truppen søndag mod AaB. Cheftræner Niels Frederiksen kalder det en prioritering.

Superligaen Grundspil

14. runde
søndag 17:00

VFF

vs

BIF

Brøndby hentede i slutningen af transfervinduet den norske midtstopper Henrik Heggheim for en pris, der ifølge norske medier lå på 14 millioner kroner, mens B.T. berettede om en pris på ni millioner kroner.

Men endnu har den 20-årige nordmand ikke vist sig synderligt meget frem for Brøndby-fansene. Første gang, han kunne ses i aktion, var i torsdagens 8-1-sejr over Allerød, hvor det blev til 90 minutter.

Søndag var han så til gengæld helt ude af kamptruppen mod AaB, og det er et spørgsmål om, at Heggheim endnu er et stykke fra at være tæt på holdet.

Det forklarer cheftræner Niels Frederiksen.

- Det er en prioritering, jeg laver af, hvem jeg synes, der er tættest på holdet og hvem, jeg synes, der skal spille. Heggheim er stadig en spiller, der ikke har været her ret længe, siger han og tilføjer:

- Men vi spiller jo mange kampe hele tiden. Hvem ved, måske spiller han på torsdag? Jeg skal sørge for at rotere ind i mellem, og så havde jeg valgt at satse lidt med en ekstra offensiv spiller på bænken. Vi havde jo egentlig tre angribere på bænken, normalt har vi to.

20-årige Heggheim har endnu til gode at være i kamptruppen til en superligakamp. Han var med i kamptruppen mod Sparta Prag i Europa League.

Greve og Cappis i fremskridt

Mens Heggheim endnu ikke viser sig frem i Brøndby, så er der mere spilletid til to andre sommertilgange i form af Mathias Greve og Christian Cappis.

De to spillere begynder at falde bedre og bedre ind på holdet, mener Frederiksen.

- Det bliver bedre for de nye. Greve kom ind og spillede en rigtig fin anden halvleg, og han gjorde det også rigtig fint mod Allerød, og så kan man diskutere Allerød, men altså, når jeg ser på det, så ser jeg ikke kun på de enkelte aktioner.

- Jeg ser på deres beslutninger og positionering i forhold til spillet på banen. Og der går det den rigtige vej. Greve og Cappis tager hele tiden skridt, og det forventer jeg fortsætter, siger Brøndby-træneren.

Næste Brøndby-kamp er på torsdag mod Lyon i Europa League. Kampen spilles i Frankrig.

Læs også

BIF kæmpede offensivt: Nødt til at rose AaB

Uhre drømmer sig ud: Måske ved at være tid

Niels F. nedtoner Uhre-skade: Vi tog det i tide

Uhre og Brøndby ødelagde AaB's stime

8 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0