27/10 2021

BIF-emne afviste BVB: Vil slå igennem i IFK

Brøndby blev for nylig sat i forbindelse med den lovende IFK Göteborg-angriber Oscar Vilhelmsson. Nu fortæller han, at han tidligere i karrieren har afvist Dortmund.

Brøndby blev for nylig sat i forbindelse med den lovende IFK Göteborg-angriber Oscar Vilhelmsson. Nu fortæller han, at han tidligere i karrieren har afvist Dortmund.

Allsvenskan

9. runde
søndag 13:00

ELF

vs

IFK

I slutningen af september skrev det svenske medie GT, at Brøndby var i gang med at forberede et bud på IFK Göteborgs 18-årige angriber Oscar Vilhelmsson, så et januarskifte kunne blive aktuelt.

Den svenske angriber har tidligere i karrieren været ombejlet af endnu større klubber. Til GT fortæller han således, at før han blev en del af førsteholdet i Göteborg sagde nej til at skifte til den tyske storklub Dortmund.

- Det er klart, at det var et svært valg. Dortmund er en klub, de fleste kender til, men rejsen fra ungdomsholdet til førsteholdet er så forbandet svær. Jeg følte, at det var lidt for tidligt for mig at flytte. For nogle kan det være perfekt timing at gøre det der, men for mig var det lidt for tidligt, siger han til GT.

Da GT skrev om interessen fra Brøndby fremgik det, at IFK Göteborg ønskede at beholde angrebstalentet, da han ikke helt var slået igennem.

Det begynder han at tage skridt mod nu, og det tyder på, at han gerne vil blive i det svenske lidt endnu.

- Jeg føler, jeg har stor tillid her i IFK. De tror på mig, og jeg tror på deres plan for mig. Jeg vil hellere slå igennem på førsteholdet i den klub, jeg altid har elsket, og spille der nogle år, for så derefter at tage skridtet videre.

Vilhelmsson har spillet ni kampe for IFK Göteborg indtil videre. Han skrev sin første professionelle kontrakt i marts og har lige nu en aftale til og med 2023-sæsonen.

Læs også

Avis: Brøndby jagter offensiv Göteborg-juvel

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0