6/5 2021

BIF-boss om vraget Slimane: Han er seriøs

Niels Frederiksen er på ingen måde bekymret for Anis Ben Slimanes indstilling og seriøsitet, selvom Brøndby-talentet for nylig blev fravalgt for at komme for sent.

Niels Frederiksen er på ingen måde bekymret for Anis Ben Slimanes indstilling og seriøsitet, selvom Brøndby-talentet for nylig blev fravalgt for at komme for sent.

Superligaen Grundspil

1. runde
søn 18. jul 17:00

AGF

vs

BIF

20-årige Anis Ben Slimane var ikke med i truppen, da Brøndby i seneste runde tabte til Randers, hvilket skyldes, at midtbanespilleren kom for sent til den afsluttende træning før kampen, kunne B.T. efterfølgende fortælle.

Slimane blev tidligere i år valgt fra for at bryde forsamlingsforbuddet i forbindelse med en fest, men Brøndby-træner Niels Frederiksen er ikke bekymret over episoderne.

Han pointerer dog vigtigheden af at efterleve reglerne.

- Der er jo nogle interne regler i sådan en trup, og dem skal man sørge for at overholde. Selvfølgelig kan man lave en fejl, og derfor skal vi også slå en streg i sandet og komme videre. Det har vi også gjort, og værre er det jo ikke. 

- Det er jo ikke nogen kæmpe forseelse, men for mig er det bare vigtigt at vi ligesom kerer os om, at de relativt få regler, vi har, tager vi selvfølgelig hånd om og efterlever, siger Niels Frederiksen til bold.dk.

Cheftræneren fortsætter:

- Hvorfor skulle vi have nogle regler, hvis ikke de skal overholdes? Hvis det er ligegyldigt, om vi overholder dem eller ej, skal vi jo ikke have dem, og så er det jo altid en individuel vurdering case-by-case, for der sker jo altid et eller andet, og nogle gange så... Men altså som udgangspunkt er reglerne der for, at de skal overholdes, og det er jo min opgave at sørge for det.

Er det udtryk for bare en lille smule manglende seriøsitet?

- Nej, overhovedet ikke. Anis er ung spiller, og det er jo ikke et spørgsmål om, at han ikke er seriøs, hvis han kommer for sent eller ikke har styr på tingene i den forstand. Det er jeg overhovedet ikke bekymret for.

- Jeg ser ham træne hver eneste dag, og han træner med fuld drøn, på en god måde og med stor kvalitet, så jeg er ikke bekymret, fastslår Niels Frederiksen.

Anis Slimane har hidtil spillet 41 førsteholdskampe for Brøndby.

Læs også

Medie: Slimane straffet for at komme for sent

Corlu erstatter Slimane i BIF-trup mod RFC

BIF overvejer: Slimane og Vigen presser på

Slimane: Mit hårde arbejde giver pote nu

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0