2/5 2022

Berggreen rygtet til AGF: Vi lytter altid på bud

SønderjyskE's Emil Berggreen har været sat i forbindelse med et skifte til AGF, men sportsdirektør Esben Hansen regner med, at angriberen bliver. De er dog klar på at lytte på mulige bud.

SønderjyskE's Emil Berggreen har været sat i forbindelse med et skifte til AGF, men sportsdirektør Esben Hansen regner med, at angriberen bliver. De er dog klar på at lytte på mulige bud.

Emil Berggreen har flere gange vist klassen i 3F Superligaen, efter han kom til SønderjyskE, hvor det er blevet til fire mål i seks kampe for sønderjyderne.

Det ser ud til, at SønderjyskE er på vej ned i næstbedste række, da de ligger solidt plantet i bunden af Superligaen, men Berggreen har tidligere givet udtryk for, at han gerne tager turen med ned.

Der har dog på det seneste været rygter, som har sat angriberen i forbindelse med AGF. Det kunne B.T.'s Transfervinduet erfare, men sportsdirektør Esben Hansen fortæller, at han regner med at have Berggreen i truppen til næste sæson.

- Ja, altså planen er, at Emil er i SønderjyskE efter sommerferien, fordi vi har kontrakt med ham og er glade for ham. Vi gør også alt, hvad vi kan, for at han også er glad for os, så det er planen.

- Vi lytter altid på bud, men vi har også ambitioner om at have et stærkere hold, end hvad vi har nu, og der er Emil bestemt en vigtig brik. 

Hansen lægger dog heller ikke skjul på, at Berggreen har været en vigtig herre for sønderjyderne, selv om de havde håbet på flere minutter til angriberen.

- Han har ikke været med så meget, som vi gerne ville have haft. Men når vi har haft ham med, har vi jo set, hvad han indeholder. Han har jo givet os noget fysisk og lederskab, som vi vidste, at han ville. 

- Så når han har spillet, har vi været meget glade for ham.

Det er en holdning, som cheftræner Henrik Hansen deler, da Berggreen er en spiller, der har løftet niveauet på holdet til både træning og kamp.-

- Emil har været en meget stærk spiller for os, når han har spillet. Vi ville selvfølgelig gerne have haft, at han havde spillet endnu mere.

- Men Emil har bare været en topspiller og har betydet meget, udtaler Henrik Hansen og fortsætter om rygterne med AGF.

- Det har jeg slet ikke tænkt over. Jeg regner med, at Emil også er her efter sommerferien, og jeg ved, at han er glad for at være her, og vi er sindssygt glade for ham.

28-årige Emil Berggreen har kontrakt med SønderjyskE frem til sommeren 2023.

Læs også

SE forbereder sig på nedrykning og overlevelse

Avis: Berggreen kan misse resten af sæsonen

Medie: AGF arbejder på at hente Berggreen

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0