31/5 2022

Benzema og Vinicius kåret til årets bedste i CL

Real Madrid-profilerne Karim Benzema og Vinicius Junior er blevet kåret til årets spiller og årets unge spiller i Champions League i denne sæson. 

Real Madrid-profilerne Karim Benzema og Vinicius Junior er blevet kåret til årets spiller og årets unge spiller i Champions League i denne sæson. 

Premier League

9. runde
I morgen 14:00

LIV

vs

BHA

Champions League blev lørdag aften afgjort, da Real Madrid besejrede Liverpool 1-0 i finalen i Paris. 

Kampens enlige målscorer blev Vinicius Junior, og udover at være manden bag at spanierne vandt pokalen med de store ører, så kan han tirsdag også glæde sig over, at han er blevet kåret til årets unge spiller i Champions League. 

Real Madrid-topscoreren Karim Benzema har med sine 15 mål i 12 kampe vundet prisen som årets spiller i Champions League. 

Årets hold i Champions League er også tikket ind tirsdag formiddag. Ganske som forventet er holdet domineret af spillere fra henholdsvis Liverpool og Real Madrid. 

Hos Real Madrid er der blevet plads til Thibaut Courtois, Luka Modric, Vinicius Junior og Karim Benzema. Fra Liverpool er Trent Alexander-Arnold, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson og Fabinho på holdet. 

Holdet og priserne er blevet uddelt af UEFA's tekniske observatørpanel.

Du kan se hele holdet herunder: 

Læs også

Messi: Real Madrid var ikke de bedste i CL

UEFA vil undersøge CL-finalekaos til bunds

Ancelotti om Vinicius: Har givet ham tillid

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0