23/2 2021

Bengtsson: Måske bedst at misse FCK-kamp

Pierre Bengtsson er noget lunken ved tanken om at skulle spille mod FCK i starten af marts. Det ville være svært at se mig selv spille for et andet hold i Parken, siger Vejle-lejesvenden.

Pierre Bengtsson er noget lunken ved tanken om at skulle spille mod FCK i starten af marts. Det ville være svært at se mig selv spille for et andet hold i Parken, siger Vejle-lejesvenden.

Superligaen Nedrykningsspil

29. runde
søndag 12:00

VB

vs

SØN

I vinterens transfervindue vinkede Pierre Bengtsson farvel til FC København for at drage til Vejle på en lejeaftale for resten af sæsonen.

Om otte dage gæster Vejle netop FCK, som Bengtsson har spillet hele 276 kampe for, hvilket sætter den 32-årige svensker i et dilemma, da han på den ene side vil gøre det godt for Vejle, men samtidig ikke ønsker at skade FCK.

Personligt indikerer Pierre Bengtsson, at han umiddelbart helst er fri for at spille kampen, men endnu er intet aftalt, fortæller han til bold.dk.

- Det ved jeg faktisk ikke lige nu, men det skal vi lige finde ud af. Det er svært for mig, men det er ikke mig, der beslutter alt. Hvis det var op til mig, havde det bedste måske været ikke at spille den kamp.

- Det ville være mærkeligt for mig at stå overfor mine gode venner og nu gamle holdkammerater i FCK. Det ville være svært at se mig selv spille for et andet hold i Parken, men nu må vi se, hvad der sker.

- Vi skal finde ud af, hvad der skal ske til den kamp. Jeg har meget respekt for min historik og klubben, så det er svært, siger Pierre Bengtsson til bold.dk.

Vejle: En dialog vi må tage

I Vejle-lejren fortæller teknisk chef Jacob Krüger, at klubben vil tage en snak med Pierre Bengtsson angående den kommende kamp mod FCK.

Sikkert er det i hvert fald, at der ikke er aftalt noget med FCK, om at Bengtsson ikke skal spille opgøret.

- Der er ikke aftalt noget, for det må man ikke i Danmark, så det er egentlig ret simpelt, siger Jacob Krüger til bold.dk.

Så udgangspunktet er, at han spiller?

- Ja selvfølgelig, for man må ikke aftale sådan noget i Danmark, så det er sådan, det er.

Kan du forstå, hvis han helst er fri for at spille kampen?

- Det er en dialog, vi må tage med Pierre, men i forhold til Vejle og FCK er der ikke aftalt noget, af den simple grund at det ikke er lovligt. Det har vi selvfølgelig ikke aftalt, og det var heller ikke noget, vi drøftede, da han skiftede hertil.

- Vi må tage dialogen med Pierre, når vi har overstået kampen mod Horsens på fredag, siger Krüger.

Pierre Bengtsson har hidtil spillet fire kampe i Vejle-trøjen.

Læs også

Bengtsson: Håber på bedre afslutning i FCK

Bengtsson: Stor forskel på nederlag og kryds

Skuffelse fylder i Vejle trods overtidsscoring

Kvist om Bengtsson-udlejning: Logisk løsning

39 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0