12/12 2019

Bengtsson: Kan ikke spille defensivt i Parken

Pierre Bengtsson slår fast, at FCK ikke har tænkt sig at spille defensivt mod Malmö FF, men i stedet gå ud og tage taktstokken i kampen.

Pierre Bengtsson slår fast, at FCK ikke har tænkt sig at spille defensivt mod Malmö FF, men i stedet gå ud og tage taktstokken i kampen.

Telia Parken danner torsdag aften rammen om det længe ventede brag mellem FC København og Malmö FF i Europa Leagues sidste gruppekamp.

Der er udsolgt til opgøret, og de mange tusinde tilskuere kan forvente et FCK-hold, der går ud og vil styre kampen, forsikrer Pierre Bengtsson.

- Vi sætter os op til at skulle sætte os på spillet og vinde kampen. Vi skal ikke gå ud og spille en defensiv kamp hjemme i Parken – det kommer ikke til at ske, siger Bengtsson til bold.dk.

- Jeg forventer, at begge hold fokuserer på at stå godt på banen og ikke give mange chancer væk. I Europa er det første mål vigtigt, og så må man ikke tillade for mange chancer imod sig, for så bliver man straffet.

Rosenberg giver kampen ekstra krydderi

Den skandinaviske storkamp er 37-årige Markus Rosenbergs sidste opgør i karrieren, og det faktum giver kampen noget ekstra, mener Pierre Bengtsson.

- Det er specielt, at det er hans sidste kamp, og det er noget, der giver hele kampen lidt ekstra. Han er stadig en rigtig god fodboldspiller og har haft en fantastisk karriere.

- Vi har set målet, han scorede mod os, på video, så forhåbentlig har vi lært af det, siger FCK-backen, der ser frem til at så over for mange af sine landsmænd.

- Det er selvfølgelig ekstra specielt for os svenskere. Jeg kender en del af spillerne i Malmö, så det betyder mere end at møde andre. Jeg kommer til at hilse på dem inden kampen, men så er man fuldt ud fokuseret, når kampen fløjtes i gang, slår Bengtsson fast.

Pierre Bengtsson startede sin professionelle karriere i AIK, men forlod svensk fodbold i 2009.

Læs også

Solbakken: Snakkede med Rosenbergs agent

Bendtner misser MFF-kamp - Stage er med

Malmö-træner: Syg AC er ikke rejst med os

Markus Rosenberg: Jeg afviste FCK i 2014

Ståle: Zecas fravær får uden tvivl betydning

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0