1/11 2021

Bekræftet: SønderjyskE fyrer cheftræneren

SønderjyskE bekræfter på deres hjemmeside, at de mandag har fyret cheftræner Michael Boris, efter holdet søndag tabte med 0-6 mod Silkeborg. 

SønderjyskE bekræfter på deres hjemmeside, at de mandag har fyret cheftræner Michael Boris, efter holdet søndag tabte med 0-6 mod Silkeborg. 

1. Division Oprykningsspil

23. runde
lørdag 13:30

VB

vs

SØN

SønderjyskE skal på jagt efter ny cheftræner. Det meddeler klubben mandag, hvor Michael Boris er blevet fyret ovenpå det smertelige 0-6-nederlag til Silkeborg søndag. 

- Der er hård kamp om pladserne i 3F Superligaen, og vi er derfor nødt til at reagere på, hvor vi ligger, og hvordan vores udvikling har været. Der har været nogle tendenser, der har peget den rigtige vej, men der er desværre også nogle ting, der ikke har fungeret som forventet. Det tager vi nu konsekvensen af.

- Michael Boris er en dygtig træner og en fantastisk personlighed, men desværre er kvaliteterne ikke blevet forløst her i SønderjyskE. Vi takker ham for tiden i klubben og ønsker ham alt det bedste fremover, siger direktør Jonas Lygaard til klubbens hjemmeside.

Den 46-årige tyske træner overtog tøjlerne i sommer, efter Glen Riddersholm var blevet fyret fra jobbet efter seneste sæson. 

Det har dog ikke kørt på skinner, og sønderjyderne er efter 14 runder placeret næstnederst i Superligaen med ni point for 14 kampe. 

SønderjyskE har endnu ikke afløseren på plads og indtil at vedkommende er fundet, så overtager assistenttræner Simon Poulsen cheftrænerposten midlertidigt. 

Læs også

Medie: SønderjyskE har fyret Michael Boris

Avis: SE-træner tæt på fyring - leder efter ny

26 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0